Czateria... 2021
bida aż piszczy
Ja tam też jeżdżę świadomie Renault 
Dopisano 30 kwi 2020 0:19:
Właśnie wracam z biedry, promocja 1+1 na browary
i pół godziny z kumplem przegadane o samochodach na parkingu 

Dopisano 30 kwi 2020 0:19:
Właśnie wracam z biedry, promocja 1+1 na browary

no, na ostatniej się nieźle przejechali. Czytaliście jak popłynęli na błędzie?
Dwa najdroższe produkty system liczył jako gratisy.
Ludzie kupowali roboty, ekspresy jakieś multicookery po 500-1000zł + pomarańcze i jabłka i płacili tylko za te tańsze....
Zanim się kapnęli i zablokowali promocję to podejrzewam że na niezłą kasę popłynęli.
Ja chyba dzisiaj jadę obejrzeć/kupić auto.
Ludzie kupowali roboty, ekspresy jakieś multicookery po 500-1000zł + pomarańcze i jabłka i płacili tylko za te tańsze....
Zanim się kapnęli i zablokowali promocję to podejrzewam że na niezłą kasę popłynęli.
Dlatego co to dla biedry jakieś tanie piwa jak elektronikę za darmo rozdawali;) a tak dokladniej to biedronka chyba jakaś budżetową elektronikę sprzedaje no name raczej?
Co żeś panie upatrzył za auto? Pewnie już ktoś go tam ogląda w tym momencie
mogę Ci sprzedać peugeota z dużym bagaznikiem 
Co żeś panie upatrzył za auto? Pewnie już ktoś go tam ogląda w tym momencie

Szymon napisał(a):Grzyby napisał(a):Ja chyba dzisiaj jadę obejrzeć/kupić auto
No kurde wreszcie, zapraszam!
Po Twoje już pewnie jakiś Helmut jedzie
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Kurde tez bym jakieś kupił
.........ale nie twoje Szymon
.
Muszę poczekać do października....
Ciekawe czy idzie załatawić reejstrację pojazdu przez neta....zgłosiłem sprzedaż, przejechałbm się wreszcie po now blachy i dowód. Za 2 tyogdnie trzeba przegląd zrobić.
Muszę poczekać do października....
Ciekawe czy idzie załatawić reejstrację pojazdu przez neta....zgłosiłem sprzedaż, przejechałbm się wreszcie po now blachy i dowód. Za 2 tyogdnie trzeba przegląd zrobić.
..::Born To Rise Hell::..
Grzyby napisał(a):no, na ostatniej się nieźle przejechali. Czytaliście jak popłynęli na błędzie?
Ja notoryczne wykorzystuje błędy cenowe, żona śledzi wydarzenia i wie co namieszali. Do dziś pamiętam minę kasjerki jak wynosiłem litrowe lody za śmieszną cenę bo zamiast rabatować tańszy to obniżało cenę droższego.
Ktoś wykupił mój browar z biedronki. Jak typowy Janusz zrobiłem rajd po okolicznych biedronkach i był tylko jakiś pedalski bezalkoholowy szit. Jaki kraj takie promocje
przynajmniej nie przytyje 

ja tam byłe parę minut po północy i nie wszystko dostałem
Ależ się tym kurduplem przyjemnie jeździ!
I w życiu bym nie powiedział że w środku jest dużo miejsca.
Po szybkim przeglądzie schowków w bagażniku okazało się że nawet specyfikację sprzedaży znalazłem z 2006 roku. Kosztowalo 15990 CAD. Ktoś skorzystał z niskiego kursu wtedy i auto od razu popłynęło do pl.
Ogólnie jest umęczone zewnętrznie, szczególnie zderzaki. Ale mechanika na +. Przegieg 89k mil.
Fajnie sie to 2.3 odpycha w takiej budzie.
I w życiu bym nie powiedział że w środku jest dużo miejsca.
Po szybkim przeglądzie schowków w bagażniku okazało się że nawet specyfikację sprzedaży znalazłem z 2006 roku. Kosztowalo 15990 CAD. Ktoś skorzystał z niskiego kursu wtedy i auto od razu popłynęło do pl.
Ogólnie jest umęczone zewnętrznie, szczególnie zderzaki. Ale mechanika na +. Przegieg 89k mil.
Fajnie sie to 2.3 odpycha w takiej budzie.
Mody 
Wymiana radia na zaawansowaną technologicznie EU wersję z rds
ewentualnie jakiś chińczyk z bt (tylko żeby kształtem pasował do dziury).
Nowe tarcze przód. Świeże filtry, olej i płyn chłodniczy.
Polerka reflektorów i dobre żarówki.
Wystarczy
Dopisano 01 maja 2020 9:07:
A, jeszcze zmiana opon na całoroczne. Są zimówki.
Beny, tam jest 195/55/15. I w rzeczywistości nie wydają się małe.

Wymiana radia na zaawansowaną technologicznie EU wersję z rds

Nowe tarcze przód. Świeże filtry, olej i płyn chłodniczy.
Polerka reflektorów i dobre żarówki.
Wystarczy
Dopisano 01 maja 2020 9:07:
A, jeszcze zmiana opon na całoroczne. Są zimówki.
Beny, tam jest 195/55/15. I w rzeczywistości nie wydają się małe.