Czateria...cd
No ale popatrz na to tak – na tonę masy Mazda ma (nie o 20KM) aż o połowę mniej mocy niż Skoda.
500kg więcej Mazdy i tylko 6KM mocy więcej.
Spróbuj na skuter o mocy 6KM wsadzić 500kg i zobacz czy ruszy
Tak, ale to były sytuacje gdzie nominalnie auta miały powyżej 100KM i zbliżonej wadze, a różnice w takim przeliczniku nie wynosiły 50%...
500kg więcej Mazdy i tylko 6KM mocy więcej.
Spróbuj na skuter o mocy 6KM wsadzić 500kg i zobacz czy ruszy
PeKa napisał(a):Często gęsto było tak, że teoria swoje, a praktyka swoje.
Tak, ale to były sytuacje gdzie nominalnie auta miały powyżej 100KM i zbliżonej wadze, a różnice w takim przeliczniku nie wynosiły 50%...
Może ku uciesze ogólu, nie wpłaciłem zaliczki na VW.....czyli umowa nie ważna.
Jutro przejażdżka używką – 2.0 150 KM 350 Nm, jeśli będzie OK, będzie dostępne od ręki, na razie dopinam koszty wyceny leasingu, ubezpieczenia itp.....
Nie będzie aż tak nudne jak Golf
Jutro przejażdżka używką – 2.0 150 KM 350 Nm, jeśli będzie OK, będzie dostępne od ręki, na razie dopinam koszty wyceny leasingu, ubezpieczenia itp.....
Nie będzie aż tak nudne jak Golf
..::Born To Rise Hell::..
O nie. To widzę ja nie jestem taki najgorszy
. U mnie dywagacji jest mnóstwo i są intensywne, ale już realizacja jest szybka i zdecydowana.
Nie dotyczy to sprzętu audio w sypialni. Najpierw zmienię meble. Ale już zadzwoniłem do gościa po wycenę wczoraj i będzie łatwiej postawić głośniki...
Nie dotyczy to sprzętu audio w sypialni. Najpierw zmienię meble. Ale już zadzwoniłem do gościa po wycenę wczoraj i będzie łatwiej postawić głośniki...
nemi napisał(a):To widzę ja nie jestem taki najgorszy
Tak po drodze z pracy zdałem sobie sprawę, że pod pewnym względem jestem chyba najgorszy

Gdzie mam jechać

* byłem w Chorwacji w 2014 i zostały mi jeszcze dwa słoiki. Jeden wczoraj wyrzuciłem, bo się przeterminował. Nikt się nie chce tego czepić

Ja też brak planów na wakacje, ale my nie may dzieci wiec pewnie na jaiegoś lasta wyskoczymy.
Może jakaś wypad na Węgry na termy ? Tylko nie wiem czy młoda nie za młoda...
Może jakaś wypad na Węgry na termy ? Tylko nie wiem czy młoda nie za młoda...
nemi napisał(a):Tak po drodze z pracy zdałem sobie sprawę, że pod pewnym względem jestem chyba najgorszy.
Nie jesteś najgorszy...
Moja małżonka w okresie sylwestrowym zarezerwowała wszystkie noclegi, na sierpień
Plan został domknięty chyba w połowie stycznia.
Wczoraj pojawił się problem – koncert Rammsteina prawie kolidował z wakacjami i prawie trzeba było je przesunąć, ale ostatecznie się zgrało – Rammstein zagra pod domem dzień po powrocie z Rumunii

Ja tam problem z planowaniem wakacji mam z głowy, nigdzie nie jadę nie stać mnie 

Xenocyd napisał(a): Rammstein zagra pod domem dzień po powrocie z Rumunii
A to już potwierdzone ze będa w sierpniu we Wrocławiu ?
Byłem na ich jak do tej pory 4 koncertach w PL