Ja gram, ale na PC.
PS3 – polecane/niepolecane gry – punkty wymian
karol napisał(a):Gry tego typu powinny byc zakazane.....
bo?! przestraszyles sie i miales koszmary?
Moim zdaniem HR to bardzo fajna gra, napewno nie dla dzieciakow, w ktora warto zagrac raz i zobaczyc inne podejscie do tworzenia gier. Dodatkowo pod wzgledem mechanicznym nie jest trudna skomplikowana, wiec nawet osoby, ktore nie graja moga sprobowac swoich sil.
Historia ciekawa, dobrze opowiedziana – fajnie miec wplyw na rozwoj wydarzen.
Niestety po pierwszym przejsciu czar troche pryska – ja znajac juz historie nie mialem ochoty grac kolejnych kilka razy, zeby zobaczyc wszystkie mozliwe zakonczenia – pierwsze bylo takie "moje" – bylo wynikiem moich najbardziej naturalnych wyborow. Wszystkie inne oznaczalayby, ze cos musze zrobic inaczej – czyli gdzies podjac mniej naturalna dla mnie decyzje.
Xenocyd napisał(a):karol napisał(a):Gry tego typu powinny byc zakazane.....
bo?! przestraszyles sie i miales koszmary?
Moim zdaniem HR to bardzo fajna gra, napewno nie dla dzieciakow, w ktora warto zagrac raz i zobaczyc inne podejscie do tworzenia gier. Dodatkowo pod wzgledem mechanicznym nie jest trudna skomplikowana, wiec nawet osoby, ktore nie graja moga sprobowac swoich sil.
Historia ciekawa, dobrze opowiedziana – fajnie miec wplyw na rozwoj wydarzen.
Niestety po pierwszym przejsciu czar troche pryska – ja znajac juz historie nie mialem ochoty grac kolejnych kilka razy, zeby zobaczyc wszystkie mozliwe zakonczenia – pierwsze bylo takie "moje" – bylo wynikiem moich najbardziej naturalnych wyborow. Wszystkie inne oznaczalayby, ze cos musze zrobic inaczej – czyli gdzies podjac mniej naturalna dla mnie decyzje.
Co racja to racja. Ja teraz przechodze ja poraz drugi ale kwestie wyborow zostawiam mojej kobiecie.
Dzisiaj dotarla do mnie mala paczka z nfs undercover. Nawet jezeli okaze sie kiepska to wydanych na nia 30 zl nie bedzie zal. Stwierdzilem sobie ze co miesiac moge wydac do 50 zl na jakas gre i nastepny bedzie chyba Bioshock.
wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
bieski napisał(a):Mako napisał(a):nastepny bedzie chyba Bioshock.
Heh, tego kiepskim nie idzie nazwaćKurw.. ze nie mam czasu żeby to skończyć ;(
No wlasnie ostatnio dorwalem sie do recenzji i jakos mi sie spodobalo to co bylo napisane. Jeszcze w tym roku z nowosci absolutny "must have" to hitman i most wanted. Pozniej moze zalicze dishonored jako ze lubie klimaty steampunk i starego dobrego thief'a. Tylko pytanie kiedy w to grac, chyba kupie sobie dobre sluchawki na dlugim kablu do nocnego lupania :grin:
wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):Dzisiaj dotarla do mnie mala paczka z nfs undercover. Nawet jezeli okaze sie kiepska to wydanych na nia 30 zl nie bedzie zal.
Wierz mi, że będzie żal

karol napisał(a):Raczej psychodeniczna Gry tego typu powinny byc zakazane.....
Bardzo miło wstpominam poprzednie dzieło tego studia. Fahrenheit, podobna do Heavy Rain.
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
luki_92_92 napisał(a):Mako napisał(a):Dzisiaj dotarla do mnie mala paczka z nfs undercover. Nawet jezeli okaze sie kiepska to wydanych na nia 30 zl nie bedzie zal.
Wierz mi, że będzie żalta gra jest tak słaba, że zapomniałem że w ogóle istnieje a zaliczam każdego nfsa jaki wychodzi
Najwyzej, troche pogram jak bedzie totalny gniot to bede miec podkladke pod szklanke a opakowanie wykorzystam do F1 2010. Zreszta w tego nfs'a troche gralem na pc ale cos sie wykrzaczylo na poczatku i juz dalej nie gralem.
wyslano z Nokia 3210
Fiat Panda 1.1
Undercover to jakieś nieporozumienie. Arcade na symulatorach w marketach za 2zł jest bardziej realistyczny. Z NFS nawet przypadł mi do gustu Shift, ale czar prysł po tym jak zakupiłem GT5. Może kiedyś wrócę do tej pozycji.
Co do shifta jedynka była znośna, za to dwójka jest super
Kupiliśmy kiedyś z kumplem na store za stówkę na pół i nie żałuję takiej kasy jak na taką grę 
I tak nic nie pobije gt5 
Tubi napisał(a):I tak nic nie pobije gt5
popierm, polać mu

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Napisałbym, że FM3/ FM4 może ale nie chcę się narażać...
Pozatym jesteśmy w temacie PS3.
Grałem w Forzę Motorsport3 i GT5. Szczerze mówiąc miałbym niemały dylemat jeśli miałbym stwierdzić która jest lepsza.
Grałem w Forzę Motorsport3 i GT5. Szczerze mówiąc miałbym niemały dylemat jeśli miałbym stwierdzić która jest lepsza.
FM ma podand 1000 licencjonowanych aut? 
Tysiąca napewno nie ma
A w GT5 masz od cholery (ponoć coś między 200-400 jak pamiętam) elegancko wymodelowanych dopracowanych w najdrobniejszym detalu z kokpitami, + jako bonus pozostałe autka "standard" przeniesione z GT4, więc kijowy to argument
Mako i jak tam undershiter, sprawdzałeś już jak się sprawuje w roli podkładki pod kubek?
Mako i jak tam undershiter, sprawdzałeś już jak się sprawuje w roli podkładki pod kubek?