Czateria... 2021
na netflixie jest fajna seria przybliżająca działania Gatesa. Moim zdaniem trochę przeidealizowana i za bardzo ocieplająca wizerunek, ale warto zobaczyć co tam jeszcze ciekawego robi
– "W głowie Billa Gatesa"
Na tym netflixie powinni puścić jeszcze program szkoła itp co by podnieść wiarygodność
to tak jak bym chciał wziąć kredyt u Ciebie w firmie i wierzył w to że moje interesy przedkladasz nad swoje 
Ale ja nie mówię, że tam jest pokazana cała prawda o nim. Jak ktoś myśli to wyciąga swoje wnioski po przefiltrowaniu
Gdybym udzielał kredytów to, szczerze mówiąc, bardzo by mi zależało na Twoim interesie. Gdyby padł to bym nie odzyskał pożyczonej kasy
Na szczęście da się tez zrobić tak, że Twój i mój interes są w jakimś stopniu zaspokojone jednocześnie 
Gdybym udzielał kredytów to, szczerze mówiąc, bardzo by mi zależało na Twoim interesie. Gdyby padł to bym nie odzyskał pożyczonej kasy
Grupa Żywiec wprowadziła nową butelkę i kurła trzeba ją segregować do oddzielnego kosza, pewnie lobbyści z huty szkła maczali w tym palce 

teraz tyle bezrobotnych będzie że paru łepków i będzie wykopane. 
Plus kwarantanny, ze mam czas siąść do TV
. Właśnie Diuna leci
, uwielbiam zarówno książkę jak i film Lyncha.
Dziś dzień resetu...piwo otwarte, sprbowalismy swoich nalewek, Proseco już 2 butelka i jeszcze jakaś flaszka została
Dziś dzień resetu...piwo otwarte, sprbowalismy swoich nalewek, Proseco już 2 butelka i jeszcze jakaś flaszka została
..::Born To Rise Hell::..
podaj adres wyśle Ci takie dobre w plastikowej butelce ludzie na wiosce zachwalają 

Tak szczerze to już niewielu zostało smakoszy tego rodzaju trunków, większość już poszła w piach, Ci co zostali też już są w nie najlepszej kondycji (ograniczona motoryczność i padaczka pijacka). Nawet konsumpcja piwa się zmieniła, ludzie szukają co raz częściej piw smakowych i innych rodzai. Oczywiście dalej najpopularniejsze są Tatra i Żubr które bierzemy w ilościach paletowych 
No dobra ja też wczoraj poszalalem, trudno się było oprzeć bo towar ostatnio deficytowy 

- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Już drożdże są, można kupić ile się chce