Volvo padło ale się naprawiło w dobę nie rujnując portfela.
Pan Andrzej wyjął i później zamontował rozrusznik za 60zł już z napiwkiem

a łatwo nie było..
W rozruszniku wytarły się tulejki – reszta bez śladów zużycia więc naprawa w renomowanym serwisie 80zł
Dopisano 18 lip 2017 4:03:Korzystając z akcji kuchnia w IKEA postanowiłem sprawdzić czy da się zrobić tanią małą kuchnię weekendową

Z kolegą złożone w sobotę od 19 do 7 rano w niedzielę i w poniedziałek od 19 do 1 w nocy i jest hehe
W sumie jeszcze nie dokończone i lodówka w wersji beta
Zestaw mebli na zawiasach i prowadnicach blum'a i cichymi domykami wszędzie, dość drogą płytą za 699zł, zlewem, baterią, syfonem, blatem wyszedł 3289zł
Dodatkowy koszt to 25zł za wynajęcie na dobę profesjonalnej wyrzynarki do cięcia blatu.
Dopisano 18 lip 2017 4:10:No i wróciłem ze składania z działki Jeepem i zdejmowałem rower z dachu..
Po godzinie zorientowałem się, że nie mam telefonu.. Po chwili wiedziałem co się stało.
Położyłem go na dachu auta, żeby mi świecił jak ściągałem rower i sobie z nim pojechałem w kilka miejsc
Na szczęście dzięki aplikacji moi znajomi udało się namierzyć gdzie mniej więcej znajduje się telefon.
Jakieś 500m od moich rodziców. Pojechałem, zadzwoniłem i usłyszałem dzwonek z jednego z garaży, który się okazał miejscem spotkań okolicznych Panów spożywających

Obudziłem pukając w drzwi garażowe jak się okazało Pana Mirka, który zauważył jak telefon spada z dachu i jeszcze przegonił jakiś małolatów, którzy się od razu zatrzymali, żeby zawinąć hehe
Nie chciał grosza ale 5 dych dostał

Jak ja się ciesze, że go znalazłem