sq2jul napisał(a):Pan Tik-Tak zmarł. Wróc! Twórca postaci Pana Tik-Taka – Marek Wysocki.
:/
Przez chwile myślałem że chodzi o krzysia marca
www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a):loockas napisał(a):Tak samo łóżeczko z którego drwiłeś. Od kolegi z pracy córka nie prześpi ani minuty w innym łóżku jak swoje... Co robią? Rozkręcają łóżeczko, ładują do auta i tak jadą na wakacje. Da się?
Sorry, ale wydaje mi się, że zaraz dojdziemy do granic absurdu.
Jak się traktuje dziecko jak... brakuje mi określenia... coś pierwszorzędnego i najważniejszego to właśnie tak jest. Nie ma czegoś takiego, że dziecko nie prześpi nocy w innym łóżku, jak się od małego przyzwyczaja, że raz śpi tu a raz tam, to nie będzie mu robiło różnicy. Co innego jak się przyzwyczaja do jednego miejsca, a potem się je przenosi... i jak tylko piśnie albo się skrzywi, to już spowrotem podstawia się to czego dziecko chce. Raz by się nie wyspało, drugi raz by się nie wyspało, kolejne raz spałoby już jak zabiteloockas napisał(a):Mam też kolegę którego dziecko dostaje ataku paniki jak tylko widzi fotelik samochodowy. On nie jeździ nigdzie I co z tego wynika?
Że powinien tam przypiąć dziecko i jeździć, w końcu mu przejdzie.
ravo napisał(a):tresować to sobie można psa a nie dziecko
Dominator napisał(a): jakieś miejsce gdzie by zjeść dobra rybę, oczywiście w dobrym stosunku jakość cena..?
Beny napisał(a):Piękna
Dominator napisał(a):Czyli sołtys i jakaś sołtysowa pamiętam jak x lat temu byłem na takiej wiejskiej imprezie, piłem browar z plastikowych kubków i życie było jedną wielką sielanką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości