Czateria...cd
Twoja skoda jest ok, wcześniejsze to była stylistyczna tragedia.
dziś zatankowałem po 3.82 olej u was też tak tanio?
brii napisał(a):Znając VW to pewnie mierzyli na rezerwie, z górki i z silnym wiatrem w zadek a kierował ktoś pokroju Bimbaka
Nie znam Bimbaka, ale mam spor wątpliwości aby mierzyli inaczej jak Subaru....
..::Born To Rise Hell::..
No no, kochany! Farciarza to Ty w to nie mieszaj 
Jeździłem wczoraj i dziś dość sporo dwoma autami.
BMW E61 520d z 2010 w M pakiecie zrobione na ~200km – no i ku mojemu zaskoczeniu (nie lubiłem nigdy BMW) to super komfortowe auto pomimo 18 calowych felg itd. Super sie tym jeździ i jest fajne
Najnowsze S60 Turbo w automacie. No i tu zdziwienie. Tragedia to mało powiedziane. Twarde tak, ze na każdym dołku masz dość. Skrzynia szarpie przy ruszaniu. Po nierównej drodze nie da sie go utrzymać. Skrzynia zmiania biegi strasznie. Przy odsuniętym przednim fotelu do tylu nie wsiądzie nikt..
BMW E61 520d z 2010 w M pakiecie zrobione na ~200km – no i ku mojemu zaskoczeniu (nie lubiłem nigdy BMW) to super komfortowe auto pomimo 18 calowych felg itd. Super sie tym jeździ i jest fajne
Najnowsze S60 Turbo w automacie. No i tu zdziwienie. Tragedia to mało powiedziane. Twarde tak, ze na każdym dołku masz dość. Skrzynia szarpie przy ruszaniu. Po nierównej drodze nie da sie go utrzymać. Skrzynia zmiania biegi strasznie. Przy odsuniętym przednim fotelu do tylu nie wsiądzie nikt..

JohnnyB napisał(a):Nie znam Bimbaka, ale mam spor wątpliwości aby mierzyli inaczej jak Subaru....
Johny – albo mierzyli jednak inaczej albo ten samochód waży ze 150kg mniej niż podaje producent. Przy tym stosunku masy do mocy nie ma szans na czas lepszy niż 9s.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Johny – albo mierzyli jednak inaczej albo ten samochód waży ze 150kg mniej niż podaje producent. Przy tym stosunku masy do mocy nie ma szans na czas lepszy niż 9s.
A kwesia skrzyni? Zupełnie nie ogarniam co tam się współcześnie montuje, ale jakieś 8 biegowe DSG nie robiłoby?
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Tam są najwyżej 7b DSG, ale bez bardzo dużego obcięcia Vmax i ekonomii (znaczne skrócenie przełożeń) ciągle nie dają szans na takie przyśpieszenie.. Wersje o półkę wyżej jeśli idzie o moc (140KM) z 7b DSG robią ~8,5.
Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):Tam są najwyżej 7b DSG, ale bez bardzo dużego obcięcia Vmax i ekonomii (znaczne skrócenie przełożeń) ciągle nie dają szans na takie przyśpieszenie.. Wersje o półkę wyżej jeśli idzie o moc (140KM) z 7b DSG robią ~8,5.
Przecież JB pisał że nie 125 KM leon, tylko 150 KM golf.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Tak sobie myślę gdybym nie miał takiego ciśnienia na max osiągi to mógłbym kupić całkiem fajne wygodne auto, przecież takie A6 2.8 czy 528i robią 8 coś do setki, co i tak jest lepsze od większości aut na drogach.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Audi chyba szybsze