Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
Tośmy se powspominali 
I to były czasu gdzei na kanałach muzycznych typy MTV , VIVA leciały teledyski a nie jak teraz same jakiś dziwne seriale programy i talkshowy
I to były czasu gdzei na kanałach muzycznych typy MTV , VIVA leciały teledyski a nie jak teraz same jakiś dziwne seriale programy i talkshowy
www.BBTel.pl
Jeszcze raz ja. Pamiętam gorące wakacje w Elblągu, grę karcianą "flirt", Natalkę i ten kawałek:
http://youtu.be/x9YHg07NLLc
Kiedyś jak u chłopaków na ścianach przeważnie królował Jordan, Shaq (u mnie akurat Grant Hill) a u dziewczyn wisiały plakaty właśnie z tym kolesiem u góry
Jeszcze pamiętam, że z jakiegoś Braco czy innego Popcornu wszystkie miały plakat tego typa jako Supermana
Aż gościu zaczął drażnić w pewnym momencie
Malutka co miałaś na ścianach?
http://youtu.be/x9YHg07NLLc

Kiedyś jak u chłopaków na ścianach przeważnie królował Jordan, Shaq (u mnie akurat Grant Hill) a u dziewczyn wisiały plakaty właśnie z tym kolesiem u góry

Malutka co miałaś na ścianach?
Magician napisał(a):Malutka co miałaś na ścianach?
hehe plakatów raczej nie wieszałam, ale zdarzyło się 2unlimited i ... backstreet boys – głównie na złość mojej siostrze przyrodniej, która bardzo chciała ten plakat, bo po drugiej stronie był Slash

good girls go to heaven bad girls go everywhere...

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Tubi napisał(a):Eh i to wyczekiwanie nad radiem by wcisnąć REC i nagrać na kasetę kawałek z radia
Ja tam nie miałem problemu, całe sety z klubów nagrywałem (na 95.1FM, a późniejszej Planecie w nocy były transmisje). Choć to już nie były lata 90 a 2001 w górę
Grucha napisał(a):
Pull up! Pull up!
tii tii tii
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Grucha napisał(a):

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
miro62