Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
to jest milioner, który jeździ do dzieci do szkół, szpitali właśnie jako batman.

Szacunek
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
rumunn95 napisał(a):kontrolka chyba od ladowania mu mryga
to modyfikacja kontroli zmęczenia kierowcy,
co by nie przysnął w trasie
jak znam życie, to pewnie to jakiś lekko zasłużony Ormowiec.
P.s.
kiedyś miałem z takim, podobnym kwiatkiem osobiście do czynienia, bo go w abs. w dozwolony sposób wyprzedziłem a on poczuł się urażony, i poprosil o interwecje stojącą na poboczu milicję

ale nic nie wskórał
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Enduro napisał(a):rumunn95 napisał(a):kontrolka chyba od ladowania mu mryga
to modyfikacja kontroli zmęczenia kierowcy,
co by nie przysnął w trasie
jak znam życie, to pewnie to jakiś lekko zasłużony Ormowiec.
P.s.
kiedyś miałem z takim, podobnym kwiatkiem osobiście do czynienia, bo go w abs. w dozwolony sposób wyprzedziłem a on poczuł się urażony, i poprosil o interwecje stojącą na poboczu milicję![]()
ale nic nie wskórał
E.
hehe takich nie brakuje szczegolnie po osiedlach
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
rumunn95 napisał(a):...
....
hehe takich nie brakuje szczegolnie po osiedlach
teraz to pełno szeryfów.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Dla jednych ormowiec, dla innych szeryf. Dla mnie starszy człowiek, którego należy szanować. Młodym gówniarzom należy zadedykować fraszkę Sztaudyngera: Zjadłeś wszystkie rozumki? Wymówkę Ci zrobię: czemuś ani jednego nie zostawił sobie?
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
stachan napisał(a):... Dla mnie starszy człowiek, którego należy szanować. ..
tez jestem tego zdania, chociaz po krotkiej obserwacji wiekokrotnie wychodzi tzw szydlo z wora,
jacy ci ludzie, tej starszej dekady sa.
sorry, ale niekiedy z nich to ostatnie chamy.
wielokrotnie mialem osobiscie negatywny kontakt, po ktorym mialem ogromny niesmak z powodu ich nieuczciwosci, bezczelnosci itp...
od tego czasu zawsze mocno otwieram oczy jesli moje drogi się z takim starszakiem skrzyzują w ten czy inny sposób
pozdr.
E