nemi napisał(a):Tylko jak widzę 15,5 sekundy do setki, to mi się odechciewa i chyba się nie zdecyduję.
żeby jechało to musi być przynajmniej okolice 10 sekund. 15 to chyba wieczność, a 13.5 miało seicento 1,1

www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Tylko jak widzę 15,5 sekundy do setki, to mi się odechciewa i chyba się nie zdecyduję.
loockas napisał(a):Przejechałem się Foką już zrobioną. Mnie pasuje. Wcale jakoś bardziej twardo nie jest, za to zachowanie auta w zakrętach i reakcja na kierownicę zupełnie inna. Z resztą ja się wcale nie obrażę jak będzie bardziej twardo. W następnym kroku lecą amory i fedry do wymiany na coś co w tym aucie powinno być od początku
JohnnyB napisał(a):Nemi, to tylko wozidło do pracy......
Zrób prawko A, kup motocykl, ewentualnie jakiś skuter 250 i wyżej i będziesz miał 5 sekund do 100.
A może z Forda w Forda ?https://www.otomoto.pl/oferta/ford-fies ... yOEKd.html
nemi napisał(a):Nie chcę dwóch kółek. Ciężko zimą zawieźć dzieci do lekarza.
loockas napisał(a):Teraz wkładają silnik z nissana który podobno średnio nadaje sie do LPG
JohnnyB napisał(a):nemi napisał(a):Nie chcę dwóch kółek. Ciężko zimą zawieźć dzieci do lekarza.
To było tylko w temacie uzupełnienia floty o motor (jako 3 w domu) w przypadku zakupu takiego 1.0 MPi.
Zapytaj o ofertę i bedziesz wiedział. VW ma dobrą ofertę, zwłąszcza jak leasingujesz na 3 lata i wkałd wynosi wiecej jak 25%. Wtedy chyba masz szansę na 100-101%.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości