13lesiu napisał(a):Przekroczył prędkość o 19km
Gańba!

www.mazdaspeed.pl
gik napisał(a):oczywiście nie wszyscy, jak nie wszyscy młodzi łysi tacy sami ścierwo.
kinki napisał(a):jeśli policjant mówi gleba to się chłop powinien grzecznie położyć
matthies napisał(a):ale ma obowiązek podać ci zarzut lub powó!!
Magician napisał(a):Pies jednostrzałowiec a suka przywykła pewnie jedynie do dawania w szkółce
matthies napisał(a):pies ma JEB***Y obowiązek podać ci zarzut pod jakim cię zatrzymują. Koniec i kropka.
matthies napisał(a):Oczywiście nie wiadomo jak sprawa wyglądała od początku
Grzyby napisał(a):Naprawdę chciałbym dożyć czasów, że policja będzie u nas tak działała jak w stanach.
Grzyby napisał(a):Ot się dowartościował twardziel przed monitorem ....
Trochę zastanowienia przed "wydalaniem" z siebie takich tekstów ...
Magician napisał(a):Grzyby napisał(a):Ot się dowartościował twardziel przed monitorem ....
Trochę zastanowienia przed "wydalaniem" z siebie takich tekstów ...
Masz rację, urosłem niesamowicie. Aż mi okulary zaparowały a moje pięćdziesięciokilogramowe ciało całe drży. Do teraz nawet!
Swoje wiem i jak się nie podoba zgłoś się do moderatorów o bana dla mnie. Może wtedy się zacznę zastanawiać zanim "wydalę".
Nie wiem czy ktoś śledzi losy Piotra Bonusa BGC Witczaka (o ile ktos wie kto to jest):
Grzyby napisał(a):Naprawdę chciałbym dożyć czasów, że policja będzie u nas tak działała jak w stanach.
Magician napisał(a):Swoje wiem i jak się nie podoba zgłoś się do moderatorów o bana dla mnie. Może wtedy się zacznę zastanawiać zanim "wydalę".
Myjk napisał(a):PS Grzyby, Ty nie lubisz pieniędzy, nie lubisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości