Czateria... 2021
Dziś do sklepów kupiłem całe 3 worki papieru i jeszcze go było full tak że nie jest tak źle, najwięcej wykupują cukru i mąki ale są dość mocne zapas w hurtowni gorzej z mydłem. Rząd zablokował sprzedaż spirytusu i kończy się w sklepach. Musiałem się wpisać na listę z nr tel i godziną wejścia i wyjścia z hurtowni.
jakieś 800 kg jak mnie pamięć nie myli
Ludzie to idioci... inaczej się tego nazwać nie da. Świetna jest ta izolacja, skoro banda debili woli stać godzinę w kolejce w markecie w towarzystwie 100 innych osób. Gdyby każdy robił szybkie, bieżące zakupu płynność byłaby zupełnie inna. Sami się wykończymy... żal mi tylko sprzedawców w tych sklepach.
dokładnie, powinni wręcz unikać tłumów i kolejek a nie jeszcze je tworzyć, wystarczy jeden zarażony i pół miejscowości na kwarantannie wyląduje.
Żona wróciła z kauflandu i nie jest źle brakuje tylko mydła (w płynie) i papieru a tak to wszystko można kupić.
Żona wróciła z kauflandu i nie jest źle brakuje tylko mydła (w płynie) i papieru a tak to wszystko można kupić.

Jak wracałem do domu to jechałem w taką ulewę że wycieraczki nie ogarniały.
W mojej branży – hotelowej – istna masakra. Duże hotele zastanawiają się nad zamknięciem na jakiś czas. Część hoteli już poinformowało o zamknięciu na okres póki co tygodnia. Ilość anulacji rezerwacji dzisiaj to jest jakiś koszmar. Kolega zajmuje się organizacją koncertów i innych podobnych wydarzeń. Koszt jaki jest związany z anulacjami tych wydarzeń to prawie 900 tysięcy złotych. Mowa nie o zarobku, a o tym jaki koszt musi ponieść i starać się go jakoś odzyskać powołując się na siłę wyższą.... 
Beny napisał(a):Neo ty będziesz wiedział paleta cukru ile waży? Właśnie pod jedna hurtownia chłopak z dziewczyną łądował do civica ufo i drugiego małego auta
Ja bym się nie śmiał, ja bym od nich ogarnął adres zamieszieszkania

..::Born To Rise Hell::..
u mnie dopóki będzie czym handlować i nie każą zamknąć sklepów to nie jest źle 
Szymon napisał(a):Nawet nie zaczynam co w mojej![]()
W mojej firmie, to miał być rok restrukturyzacji. W poprzednim jechaliśmy bebechem po dnie....teraz....to już skok na główke do kałuży będzie.....No nic, wczoraj wykupiłem V40
Dopisano 12 mar 2020 17:56:
Neonixos666 napisał(a):u mnie dopóki będzie czym handlować i nie każą zamknąć sklepów to nie jest źle
Jak coś to ja bym u Ciebie jakas paczuszke z spożywką zamówił
..::Born To Rise Hell::..
Duda zapowiadał dzisiaj negocjacje z bankami na temat zawieszenia spłat kredytów nawet na pół roku, i powiem szczerze że z jednej strony mnie to cieszy ale z drugiej dokładnie to przeraziło mnie najbardziej...
Kolejna sprawa to zatajanie faktycznej sytuacji dotyczącej osób chorych. W Szczecinie wczoraj zmarła jedna z osób (informacja od lekarza prowadzącego), ten sam lekarz powiedział że w Poznaniu pierwszy przypadek śmiertelny był kilka dni temu – dopiero dzisiaj o tym powiedzieli na konferencji, którą oglądałem i miałem wrażenie, że gość powiedział to niechcący.
Kolejna sprawa to zatajanie faktycznej sytuacji dotyczącej osób chorych. W Szczecinie wczoraj zmarła jedna z osób (informacja od lekarza prowadzącego), ten sam lekarz powiedział że w Poznaniu pierwszy przypadek śmiertelny był kilka dni temu – dopiero dzisiaj o tym powiedzieli na konferencji, którą oglądałem i miałem wrażenie, że gość powiedział to niechcący.
JohnnyB napisał(a):Jak coś to ja bym u Ciebie jakas paczuszke z spożywką zamówił . Szybciej bedzie jak skocze do Szczytna niż podjade do najblższej Biedronki .
Nawet jak każą zamknąć to czarny rynek będzie kwitł
Giełda w USA leci na ryj