marek napisał(a):Auto to C63 AMG S204, polift 457KM

www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):No, ja opony ostatnio u Niemców kupuję – cena na firmę bez VAT
Nie dość że normalnie jest taniej, to bez VATu jest już śmiesznie ...
marek napisał(a):Gib napisał(a):marek napisał(a):Auto to C63 AMG S204, polift 457KMDarek z forum kiedyś miał takiego nawet na 1/4 na bemowie startował.
tak, pamiętam to było dawnoon miał przedlifta w sedanie
10 3094 Dariusz Krawczyński MERCEDES C63 AMG KOMBI 14.163 13.357
Gib napisał(a):Wizualny tak, mocowy im bliżej turbo tym większy efekt.10 3094 Dariusz Krawczyński MERCEDES C63 AMG KOMBI 14.163 13.357
a jednak kombi, znalazłem w wynikach SSS
Gib napisał(a):Ładnie trzymają cenę, poniżej 100k nie idzie wyrwać a mają już niektóre 10 lat.
PeKa napisał(a):Wizualny? Byłby taki sam jak przy samej zmianie końcówek
marek napisał(a):za 100tys ciężko coś znaleźć, generalnie w cenie 100-120 to są padaki z US klepane z przystanków (poza jednym egzemplarzem, który oglądałem)
A do tego przedlift miał problem ze śrubami głowic, tzn. urywają sięi silnik złom.
Cena raczej nie spadnie mocno poniżej 100k, szczególnie za egzemplarze o znanej historii serwisowej i nie szczepione. Nowe kosztowały w PL na od 300tys. w górę zależnie od wyposażenia i wersji.
Gib napisał(a):uż zmieniłem na 150k Kurde 6 letnie Coupe C63 za 270tys...
PeKa napisał(a):Wczoraj dostałem propzycję wywalić końcowy tłumik i zastąpić rurkami z nierdzewki za dobry hajs. Ma to sens w dCi? Propozycja padła po tym, jak pytałem o wspawanie innych końcówek.
nemi napisał(a):Kurczę, wciąż zamarznięte, chociaż dziś było +16. Zastanawiałem się, czy ten lód utrzyma ponad 1,5 tony kręcącego się żelastwa, ale jednak wolałbym, żeby nie mówili o kierowcy BMW w 'Faktach'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości