Czateria...cd
Mi też sie zdarza i nie tylko elki
ale krzyżówki i pasy nigdy
Oglądałem ta M6 http://olx.pl/oferta/mazda-6-cd-exclusi ... eHWRH.html
to jest na 100% ta za 19k i nie była walnieta przodem całość równo zmeczona myjnia automatyczna,stan słaby.Korekta licznika i tyle.Fotele brudne straszni lewarek potargany,kierownica ok ale chyba wymienili bo przy przbiegu 320tys by tak nie wygladała,fotel kierowcy wygnieciony strasznie.Handlarz podał vin i sprzedał bajke że kolega wstawił w komis,nawet może są alumy ale musi zapytać kolege. Tekst że cena jest nieco wyższa ze względu na historie serwisową i ogólny stan rozwalił mnie na łopatki.
Ona faktycznie była warta te 19k
Wesołych świat
Oglądałem ta M6 http://olx.pl/oferta/mazda-6-cd-exclusi ... eHWRH.html
to jest na 100% ta za 19k i nie była walnieta przodem całość równo zmeczona myjnia automatyczna,stan słaby.Korekta licznika i tyle.Fotele brudne straszni lewarek potargany,kierownica ok ale chyba wymienili bo przy przbiegu 320tys by tak nie wygladała,fotel kierowcy wygnieciony strasznie.Handlarz podał vin i sprzedał bajke że kolega wstawił w komis,nawet może są alumy ale musi zapytać kolege. Tekst że cena jest nieco wyższa ze względu na historie serwisową i ogólny stan rozwalił mnie na łopatki.
Ona faktycznie była warta te 19k
Wesołych świat
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Każda potwora znajdzie swego adoratora 
Słaba? Porównujesz te 192 KM do Mietka czy Mariana?
Dobra wiem że cena z kosmosu i jeśli jest taka fajna Ale ale ale ładna to warta z 9, zostało mi to zaproponowane i również się walnąłem w łeb na myśl o cenie.
Dobra wiem że cena z kosmosu i jeśli jest taka fajna Ale ale ale ładna to warta z 9, zostało mi to zaproponowane i również się walnąłem w łeb na myśl o cenie.
Stała pod ścianą prężąc kakao
IMHO
Sedan – e39
Coupe – e36
Ewentualnie E38, ta pasuje w każdej kategorio
..::Born To Rise Hell::..
Gib napisał(a):Słaba? Porównujesz te 192 KM do Mietka czy Mariana?
Nie słaba pod względem mocy (choć po 24 latach tam na bank nie na 192 koni i na bank pupy nie urywaja).
Słaba jako całość po prostu.
Poza tym ja żadnych kompleksow KM leczyć nie muszę, 55 wystarcza żebym pierwszy ruszył spod sygnalizatora.
Wygląda jak być wymienił tylne drzwi 

Już jest cały wymieniony
. Rdzy nie dostrzegłem – Beny się chyba pytał o to.
Kurde, bateria w lapku mi padła. Nawet sekundy nie trzyma
. Mam coraz dłuższą listę zakupów elektroniki niestety
. Już nie wspomnę, że żona rozbiła telefon, za który jeszcze chyba 6 czy 7 rat zostało do zapłacenia... 
Kurde, bateria w lapku mi padła. Nawet sekundy nie trzyma
nemi napisał(a):żona rozbiła telefon, za który jeszcze chyba 6 czy 7 rat zostało do zapłacenia...
Nie ubezpieczyłeś?
nemi napisał(a):Szkoda że zdjęcie nie oddaje pełnego dramatyzmu rzeczywistości
Wiem o czym mówisz
Przyjrzałem się wczoraj kilku biały samochodom – rzeczywiści syf na nich jest nieprzeciętny ale dopiero teraz to dostrzegam.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
w sumie też bym wyszorował łosia, ale nie bardzo jest gdzie :/, co najwyżej karcherem mogę psiknąć, a na żadne glinki woski itp. miejsca niet, nie bardzo by mi się chciało zabierać litry wody, szmaty i stać gdzieś w krzakach....
..::Born To Rise Hell::..