Czateria...cd
Muszę się udać do terapii uzależnień. Kupiłem czwartą Impreze 

Bartek1986 napisał(a):Muszę się udać do terapii uzależnień. Kupiłem czwartą Impreze
Chyba po prostu za dużo zarabiasz
Skarbowy się niedługo do ciebie uśmiechnie.
..::Born To Rise Hell::..
Najbardziej bym chciał woodstock, ale nie ma szans się wybrać. Chorzów kusi, bo to plener w dodatku z Zenkiem i całkiem ciekawym zespołem Łydka Grubasa
Za koncertami w klubach najmniej przepadam.
loockas napisał(a):Najbardziej bym chciał woodstock, ale nie ma szans się wybrać. Chorzów kusi, bo to plener w dodatku z Zenkiem i całkiem ciekawym zespołem Łydka GrubasaZa koncertami w klubach najmniej przepadam.
Zależy od kapeli, ja na przykąłd Rammsteina tylko pod dachem, wtedy mogą sobie na wiele wiecej pozwolić.
Do tego że preferuje sobie już usiąść niż stać i wrzucac się w płyn, sale sportowe są najlepszym miejscem na kocnert.
loockas napisał(a):Najbardziej bym chciał woodstock, ale nie ma szans się wybrać. Chorzów kusi, bo to plener w dodatku z Zenkiem i całkiem ciekawym zespołem Łydka GrubasaZa koncertami w klubach najmniej przepadam.
Zenek miażdży. Na jego koncert bym poszedł nawet gdyby grał sam. Na scenie jest lepszy niż Nocny.
Pisząc o klubach myślałem o małych klatkach, np Mega w Katowicach czy Underground w Tychach. Za takimi miejscami nie przepadam, bo jest po prostu za ciasno i zwykle bardzo gorąco
Plener lub właśnie sale sportowe, mój ulubiony to chyba spodek bo nie jest przesadnie duży i łatwo tam o dobrą akustykę. Najciekawszym doświadczeniem był akustyczny Kult w sali widowiskowo-teatralnej gdzie początkowo wszyscy siedzili jak w kinie, a jak na koniec zagrali Polskę, to niewiele brakło by fotele zaczęły latać po sali. Na sowietach wszyscy stali na baczność, a na baranku zrobiliśmy gigantyczną falę.
Dopisano 30 cze 2017 22:21:
Nie znam Zenka ze sceny, ale on Nocnego na pewno doświadczeniem bije. Poza tym Nocny na koncertach jest... średni
Generalnie trochę komputer im pomógł przy płycie, zwłaszcza w partiach wokalnych gitarzysty
Mimo wszystko Nocny mnie urzeka charyzmą i choćby z tego powodu chciałbym ich ponownie zobaczyć. No i niesamowicie mi się podobają wokalne popisy Krzyśka. Gość ma bardzo charakterystyczny głos i skalę.
Dopisano 30 cze 2017 22:21:
nemi napisał(a):Zenek miażdży. Na jego koncert bym poszedł nawet gdyby grał sam. Na scenie jest lepszy niż Nocny.
Nie znam Zenka ze sceny, ale on Nocnego na pewno doświadczeniem bije. Poza tym Nocny na koncertach jest... średni
nemi napisał(a):Ja jestem aktualnie dobrze zrobiony i nie mogę zrozumieć gdzie mi pasuje najbardziej. Jutro może będę pamiętał, żeby zobaczyć ten rozkład jazdy
Nazbyt poprawna gramatyka i ortografia – jak na zrobionego. Nie ufam Tobie. Nawet nie próbujesz udawać!
loockas napisał(a):Mówię Ci jedźmy do tego Chorzowa w sierpniu.
Myślę, myślę!
Poszedłbym na Ozziego 
Klocka odebrałem po południu.
Nowe tarczobębny, klocki, szczęki i wszystkie sprężynki i inne pierdoły

Ciekaw jestem czy spalanie spadnie. Jedna szczęka była rozwarstwiona i spalona, przycierała delikatnie, prowadnica zacisku była skrzywiona i się musiał blokować. Obczaimy.
Klocka odebrałem po południu.
Nowe tarczobębny, klocki, szczęki i wszystkie sprężynki i inne pierdoły

Ciekaw jestem czy spalanie spadnie. Jedna szczęka była rozwarstwiona i spalona, przycierała delikatnie, prowadnica zacisku była skrzywiona i się musiał blokować. Obczaimy.
A te BBP to jakieś lepsze, hamerykańskie? 
Ja tam sie nie znam ale imo wazne, zeby te srubki (ale ze mnie analfabeta – chciałem napisać przez ó) i trybiki z gównolitu (no chociaż tutaj zachowałem ortograficzny fason) nie były, a tak to chyba będzie (w miarę) działać. No chyba, że fachura spieryndoli temat i np. przytnie jakąś gumkę. Najpewniej hamulec stanie fpisdu (jak kolumna Zygmunta w sensie) w przeciągu pół roku...
A jak półrocze będzie zimowe to pewnie nawet wcześniej.
Ja tam sie nie znam ale imo wazne, zeby te srubki (ale ze mnie analfabeta – chciałem napisać przez ó) i trybiki z gównolitu (no chociaż tutaj zachowałem ortograficzny fason) nie były, a tak to chyba będzie (w miarę) działać. No chyba, że fachura spieryndoli temat i np. przytnie jakąś gumkę. Najpewniej hamulec stanie fpisdu (jak kolumna Zygmunta w sensie) w przeciągu pół roku...
A jak półrocze będzie zimowe to pewnie nawet wcześniej.
sq2jul napisał(a):nemi napisał(a):Ja jestem aktualnie dobrze zrobiony i nie mogę zrozumieć gdzie mi pasuje najbardziej. Jutro może będę pamiętał, żeby zobaczyć ten rozkład jazdy
Nazbyt poprawna gramatyka i ortografia – jak na zrobionego. Nie ufam Tobie. Nawet nie próbujesz udawać!loockas napisał(a):Mówię Ci jedźmy do tego Chorzowa w sierpniu.
Myślę, myślę!
Bo ja jestem porządnym człowiekiem, nie ma co odwalać kaszany.
Byłem dobrze wesoły i na limicie przyzwoitości, żeby dziś wstać w miarę świeży.
Żołądek tylko troszkę się próbuje wywrócić na lewą stronę
Zdjęcie poglądowe coby ilość śmieci była widoczna 
Co założyli – nie wiem, ale jak ich znam to pewnie Delphi bo niedrogie.
Co założyli – nie wiem, ale jak ich znam to pewnie Delphi bo niedrogie.
Sprzedaż biletów była jakaś dziwna. Szukałem, tylko zachodnie serwisy a rozrzut cenowy nawet 250% i olałem.
Byłem już raz. Teraz czekam na Nica Cava, bileciki już kupiłem, przy okazji bedzie to prezent dla małżonki w jej urodziny
.
Byłem już raz. Teraz czekam na Nica Cava, bileciki już kupiłem, przy okazji bedzie to prezent dla małżonki w jej urodziny