Nemi, czereśnie są dość wymagające. pamiętam jak u babci na wsi sadziliśmy różne drzewka i zawsze był problem.. a Ty mieszkając w największym polskim mieście chcesz dobrobytu
Czateria...cd
z wszystkim zależy jak trafisz. kolega miał w vectrze owe 2.2 dti, zrobił kilkadziesiąt tysięcy kkm i było spoko, sprzedał bo ruda już go jadła.. ale fakt, to taki dość kłopotliwy motor.
Nemi, czereśnie są dość wymagające. pamiętam jak u babci na wsi sadziliśmy różne drzewka i zawsze był problem.. a Ty mieszkając w największym polskim mieście chcesz dobrobytu
Właśnie ulewa u mnie jest, wody jest tyle że płynie całą drogą, po południu wiatr łamał drzewa. Dobrze że Signum za blokiem bezpiecznie stoi
.
ravo napisał(a):No. Na szczęście legacy. Okazało się ze przegląd ważny mam do marca. Niezła akcja
Miałeś do marca, czy masz do przyszłego marca?
miałem do marca tego roku całkowicie nie mam głowy do niczego przez tą budowę ehhh
na szczęście była fajna ekipa wypadkowa, mam się zgłosić do kierownika zajezdni by nie zgłaszali z OC bo nie ma śladu na gumie tramwaju a w legacy błotnik do wymiany przedni ale na szczęście znalazłem już w kolorze za 120 zł. Nie chcieli wzywać policji więc mi się upiekło.
na szczęście była fajna ekipa wypadkowa, mam się zgłosić do kierownika zajezdni by nie zgłaszali z OC bo nie ma śladu na gumie tramwaju a w legacy błotnik do wymiany przedni ale na szczęście znalazłem już w kolorze za 120 zł. Nie chcieli wzywać policji więc mi się upiekło.
To faktycznie miałeś farta 
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
nemi napisał(a):100% moich tegorocznych plonów
i pewnie z robakiem

Ravo, masz kupę szczęścia że stało się tyle co nic. Mogło to sporo kosztować...
JohnnyB napisał(a):Kupie sobie chyba faktycznie jako brelok do kluczy, bo ni cholery rano nie mogę ich znaleźć i za kazdym razem rytuał szukania po 15 minut ......
Kupiłeś? Jak dostaniesz to napisz jak to działa, bo ciężko o jakąkolwiek recenzję
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):JohnnyB napisał(a):Kupie sobie chyba faktycznie jako brelok do kluczy, bo ni cholery rano nie mogę ich znaleźć i za kazdym razem rytuał szukania po 15 minut ......
Kupiłeś? Jak dostaniesz to napisz jak to działa, bo ciężko o jakąkolwiek recenzję
nie, olałem temat chyba jednak
..::Born To Rise Hell::..
Śledzenie przesyłek na stronie poczty polskiej jest chyba tylko po to żeby wkur... ludzi. Ja rozumiem jak by przesyłka był z drugiego końca Polski ale z warszawy do mnie to nie tak wcale daleko 
Logistyka panie logistyka, to musi potrwać, kiedyś kupiłem coś w kętrzynie a paczka po drodze odwiedziła warszawę aby dotrzeć do giżycka, od taka logistyka 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Ja w 1992 roku pracowałem w UPP Katowice 2 – wtedy było normalnie, bo worki z wymian sortowane były w trakcie kursu ambulansu a nie zwożone w jedno miejsce. Ale wtedy nikt nie myślał o optymalizacji procesów logistycznych i zaawansowanej analizie statystycznej 
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Nocny Kochanek rusza w trasę. Będzie piekło!