World of Tanks
Miodzio to Ty zobaczysz jak kupisz
Nie będę Ci nic mówił, żeby nie psuć efektu – jedna uwaga, jeśli planujesz sprzedać is3 to zostaw sobie bl9 – pasuje do is8.
Z okazji eventu dokupilem jednak wieżę i silnik do tego shitu – ba, nawet kamo
30% to się szybko zwróci. Niedługo pierwsza X wpadnie 
Z okazji eventu dokupilem jednak wieżę i silnik do tego shitu – ba, nawet kamo
lukias81 napisał(a):Miodzio to Ty zobaczysz jak kupisz
Hehe, dokładnie. Grając IS-3 bez premki praktycznie nie ma szans żeby wyjść na plus

- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
Pawciu napisał(a):W tak fantastycznej grze koszty się nie liczą![]()
Tia...to kto ostatnio stekal na ts'ie ze ma plecy w bitwie?;–)
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Osz ty ...ja ci nie cisne od starego srupa;–)pogadamy w bitwie,odlamkowy wjedzie:–)
Ale przynajmniej mlodo sie poczulem
Wysłane z mojego WT19i
Ale przynajmniej mlodo sie poczulem

Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Ależ baty dostaję. Niemiłosierne. Procent zwycięstw z 51,46 spadł na 51,00. Nie wiem ile bitew rozegrałem ale z 90% to srogie porażki. Nic nie będzie z tego ISa trzeciego. Wargaming jeszcze za dzisiejszy dzień powinien mi dać jakieś ujemne punkty expa.
Pakujesz w garnek ze zwykłego ammo i wchodzi jak w masło, tylko wiadomo jak z celnością z tym działem 
-
Fasola
No wali wszędzie w koło tylko nie tam gdzie trzeba
Złoto miałem przełączone bo w trakcie jeszcze z czymś większym wojowałem. A celowałem jakoś w okolice działa. Potem w kubełek wlazło ze zwykłego bo złoto się skończyło.

Z expem nie będzie problemu (dzisiaj narazie zrobiłem coś koło 10k) ale kasę to już chyba dociułam po skończeniu się ten promocji na IS3. NIE CHE SIĘ GRAĆ!
PS. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że mogę już zbadać su14, kv4 i tak się waham czy ten IS3 jest mi tak potrzebny
Dopisano 3 maja 2013, 15:59:
O to to lubię

Z expem nie będzie problemu (dzisiaj narazie zrobiłem coś koło 10k) ale kasę to już chyba dociułam po skończeniu się ten promocji na IS3. NIE CHE SIĘ GRAĆ!
PS. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że mogę już zbadać su14, kv4 i tak się waham czy ten IS3 jest mi tak potrzebny
Dopisano 3 maja 2013, 15:59:
O to to lubię