Czateria...cd
No to samo miałem z Metallica. Jak się dowiedzialem o koncercie z radia, to było po biletach. Dodatkowo zrobili bilety imienne, więc chyba odkupienie od kogoś nie wchodzi w grę.
Trzeba ludziom od biletów przyznać, że są nieźli – reklamy biletów w necie i newslettery potrafią puścić po tym jak już dawno biletów nie ma 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
reklamy w radiu/tv zamawia się z wyprzedzeniem, które momentami może być spore (może ktoś wie jakie ?)
więc reklamy i terminy reklam są opłacone / ustalone zanim wszystko ruszy
bilety schodzą na stronach typu eventim wcześniej niż zaklepany wcześniej termin na emisje info
wygląda, że taka reklama raczej jest na wypadek gdyby się nie sprzedały a i tak pierwsi wiedzą Ci co śledzą koncerty w necie
możliwe, że działa to lepiej niż puszczenie reklamy o imprezie przed sprzedażą biletów
trzeba by znaleźć kogoś kto dysponuje statystykami z jednego i drugiego sposobu
poza tym, nawet jak biletów nie ma to w reklamie potem jest bilety na www..... albo koncert organizowany przez .... – ktoś się przy okazji zareklamuje – taki gość co wejdzie i zobaczy, że biletów nie ma to może weźmie inne na inny koncert itd..
więc reklamy i terminy reklam są opłacone / ustalone zanim wszystko ruszy
bilety schodzą na stronach typu eventim wcześniej niż zaklepany wcześniej termin na emisje info
wygląda, że taka reklama raczej jest na wypadek gdyby się nie sprzedały a i tak pierwsi wiedzą Ci co śledzą koncerty w necie
możliwe, że działa to lepiej niż puszczenie reklamy o imprezie przed sprzedażą biletów
trzeba by znaleźć kogoś kto dysponuje statystykami z jednego i drugiego sposobu
poza tym, nawet jak biletów nie ma to w reklamie potem jest bilety na www..... albo koncert organizowany przez .... – ktoś się przy okazji zareklamuje – taki gość co wejdzie i zobaczy, że biletów nie ma to może weźmie inne na inny koncert itd..
Ja lajkuję fejsie kapele, które lubię. Nie mam innych znajomych na tym fejkowym profilu, więc widzę tylko to, co mnie interesuje 
I np. potrafią ogłosić teraz, że w 2018 zaczynają trasę i pierwsze kilkadziesiąt koncertów już wiadomo gdzie będzie.
I np. potrafią ogłosić teraz, że w 2018 zaczynają trasę i pierwsze kilkadziesiąt koncertów już wiadomo gdzie będzie.
Dorzucisz 8 tysi i masz urlop w Emiratach z jednym kociakiemloockas napisał(a):Sorry na Mete był jeden wolny bilet, do strefy VIP, wstępem na backstage i wspólna fotka z zespołem. Ale akurat nie miałem luźnych 12 tysięcy
Stała pod ścianą prężąc kakao
Przede wszystkim w klimatyzacji zapominają ludzie o osuszaczu który zbiera wilgoć i syf z całego układu. Po takim rozszczelnieniu powinno się go wymienić bo substancja hydrofilowa łapie wilgoć z powietrza i nie spełnia swojej funkcji. U mnie nie było kontrastów czy innych bajerów, azot i mydliny pokazały gdzie jest dziura 

PeKa napisał(a):Pierwszy w życiu...
eee to już stary był

Jak telefon ubezpieczony to się upewnij w jaki sposób możesz go rozbić
bo czasem trzeba ściemniać ze "ktoś Cię popchnął i się wywaliłeś i telefon rozbity, a taki ładny był amerykański..."
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Co do ubezpieczenia to chyba jestem najbardziej w temacie
Niemniej, mój nie jest. Był, ale klient dostał nowy, ten przeszedł na własność firmy, a ja odkupiłem już zrobiony
Nic to, za parę chwil się dowiem, czy wymieniam tu sam digitizer, razem z LCD czy też kupuję nowy egzemplarz. Innego nie chcę.
PeKa napisał(a):Niech to szlag... rozbiłem właśnie telefon... Pierwszy w życiu...
A ja wczoraj wykazałem się głupotą i niezłym fartem. Sprawdzalem olej, swiecilem sobie telefonem i po całej operacji zostawiłem telefon pod maską. Zorientowałem się po przejechaniu kilkuset metrów że nie mam telefonu... Otwieram maskę a on tam nadal leży. Mega fart że nie spadł ani się w nic nie wkręcił.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
If you’re in control, you’re not going fast enough.