Czateria...cd
Nawdychali się spalin z diesla podobno eco :p
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Xenocyd napisał(a):no brawo!
MXa okleiłeś, ale gixer jak się pobrudził przy okazji to nie szkodzi?
Gix jest stale zabezpieczony ochronną warstwą martwych owadów. Hehe a tak poważnie to przed plastidipem w sumie osłaniać nie trzeba bo idzie go łatwo zerwać np kercherem. Mxa zabezpieczylem głównie w obawie jak to zareaguje ze skórą, dachem i że nie dojrze tego na czarnych matowych plastikach. A że folia akurat ma 20m2.... to zakrywa cały ponton.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
nemi napisał(a):PeKa napisał(a):Szary limonkowy kamień?Co oni biorą w tym VW
Limestone to jakiś rodzaj kamienia chyba z Hiszpanii (kiedyś aż sprawdzałem).
Taaa chyba rodzaj piaskowca.
Pozdrawiam, Tomek
Xenocyd napisał(a):Związana była z pierwszym sprzętem emocjonalnie, to zrozumiałe.
Ostatnie dwa miesiące to mówiła, żeby cenę obniżyć albo na skup oddać bo już cierpliwości nie ma i chce kasę na kombiak. Stąd nieco mnie zdziwił nagły przypływ sentymentu
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sprzęt kupiła rodowita Polka. Jej dwóch doradców (Janusz i Sławomir) miało obiekcje co do przebiegu i stanu – twierdzili, że moto za dobrze wygląda i za mało jest zużyty jak na taki wielki przebieg. Sugerowali, że licznik pewnie po przeszczepie z innego i sprzęt jest po konkretnym dzwonie w przód. Trzeci doradca przekonał ją, że przebiegi na licznikach tych sprzętów które do tej pory oglądali są bardzo mocno zaniżone. Nie dziwię się ludziom, że pchają sprzęty za granicę albo opychają handlarzom – rozmowa z tamtymi dwoma to droga przez mękę była, handel używanymi sprzętami to musi być ciężki kawałek chleba jeśli codziennie trzeba rozmawiać z takimi januszami...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Za duży przebieg źle, za mały też źle bo na pewno cofany. Co tym januszom w głowach się porobiło ja pytam
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...