brii napisał(a):przy trzech cylindrach jest taka sama jak przy czterech...
kłamiesz, jeden wtryskiwacz mniej trzeba zamontować – to ewidentna oszczędność czasu, w skali roku można by kilka dodatkowych aut zagazować na bank
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):przy trzech cylindrach jest taka sama jak przy czterech...
nemi napisał(a):Ja miałem mondeo granatowe i było tak sobie. Efekt po woskowanii był super, ale dość łatwo się brudził.
nemi napisał(a):Ja się rozglądam nad Balatonem – na dwie noce. Nic kompletnie nie mogę znaleźć na traveliście i grouponie. Miałem nadzieję, że uda się coś z basenami i wyżywieniem, ale niestety.
Inne lokalizacje mi średnio odpowiadają.
Wiedeń cholernie drogi i średnio się nadaje dla dwulatki.
Dominator, jaki masz budżet za dobę? Z wyżywieniem czy bez? Trochę teraz przeglądam, więc jak się coś mi rzuci ciekawego w oczy, to mogę dać znać.
Grzyby napisał(a):nemi napisał(a):Ja miałem mondeo granatowe i było tak sobie. Efekt po woskowanii był super, ale dość łatwo się brudził.
To co użył loockas to co innego.
Nowe. Ponoć lepsze, na kwarcu i nanotechnologii[/img]
nemi napisał(a):W ubiegłym roku byłem np. Żywiecki Medical Spa & Sport
Dominator napisał(a):tylko dogadać się z madziarami jest ciężko
Xenocyd napisał(a):kłamiesz, jeden wtryskiwacz mniej trzeba zamontować – to ewidentna oszczędność czasu, w skali roku można by kilka dodatkowych aut zagazować na ban
JohnnyB napisał(a):Dziś wy patentowałem jak wymienić filtr paliwa (jest zamontowany za bakiem paliwa) w V40 nie uszkadzając pompy która z racji braku dodatkowej pompki w baku pracuje bez paliwa przez dobre kilkanaście sekund aż zasie paliwo z baku.
ravo napisał(a):Oczywiście że serwis tak robi i nie ma w tym nic złego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości