Czateria...cd
Foka schnie w garażu. Idę zaraz nakładać to Twoje coś co mi sprzedałeś 
edit. spoko całkiem. nakładanie i ścieranie lekkie, nie zostawia smug. Efekt całkiem ładny, taki carshine++. Za te kasę super.
edit. spoko całkiem. nakładanie i ścieranie lekkie, nie zostawia smug. Efekt całkiem ładny, taki carshine++. Za te kasę super.
loockas napisał(a):Foka schnie w garażu. Idę zaraz nakładać to Twoje coś co mi sprzedałeś
Zainspirowałeś mnie

Fakt, że zbyt dokładny nie byłem i nie wszystko jest doczyszczone, ale prezentuje się całkiem znośnie lakier.
Na drugim zdjęciu widać jakby jakieś mega wgniotki były 
A jaki Rolex błyszczy 

Na ciemnym kolorze jest zawsze lepszy efekt, nawet po paście Tempo
Za każdym razem jak myję te auta to się zastanawiam co mi pizło do głowy, żeby kupić dwa czarne...
Polecam to mleczko Tenzi od Grzyba. Jak na 30zł+ to naprawdę efekt fajny. Nie licząc mycia i szuszenia, trzeba poświęcić jakieś 20 minut
Polecam to mleczko Tenzi od Grzyba. Jak na 30zł+ to naprawdę efekt fajny. Nie licząc mycia i szuszenia, trzeba poświęcić jakieś 20 minut
Ja miałem mondeo granatowe i było tak sobie. Efekt po woskowanii był super, ale dość łatwo się brudził.
Potem był czarny Auris, to była masakra. Następnie nastąpiła Mazda 5 w tym samym kolorze o znów lipa. Tym bardziej, że mieszkam wśród pustych działek i się kurzy.
Potem oglądałem czarnego golfa w salonie, miał nawet dużo lepsze radio od mojego i żonie się podobał (oczywiście na tyle, na ile w ogóle może się podobać golf). Ale już miałem to w pupie. Poszedłem do innego salonu po kolor, którego nie umiem nazwać i zawsze mówię, że to kolor brudu.
Potem był czarny Auris, to była masakra. Następnie nastąpiła Mazda 5 w tym samym kolorze o znów lipa. Tym bardziej, że mieszkam wśród pustych działek i się kurzy.
Potem oglądałem czarnego golfa w salonie, miał nawet dużo lepsze radio od mojego i żonie się podobał (oczywiście na tyle, na ile w ogóle może się podobać golf). Ale już miałem to w pupie. Poszedłem do innego salonu po kolor, którego nie umiem nazwać i zawsze mówię, że to kolor brudu.
Ja miałem już MX-3 czarną więc wiedziałem w co się pakuję. Z resztą nadal wychodzę z założenia, że kolor to się w salonie wybiera. Szukając używek jeszcze takich jak ja, których po prostu prawie nie ma, to wybrzydzanie na kolor byłoby trochę głupie 
Fakt. Alfy w konfiguracji, którą chciałem były dwie na wszystkich serwisach ogłoszeniowych jak szukałem. Z reguły niewiele lepiej, często przeglądam OLX'y, Allegro itd. Obecnie też są dwie a zdarza się, że nie ma nic.