Czateria... 2021
Moim zdaniem inhalator i termometr to podstawa przy dzieciach. 
Nas jeszcze ratuje nawilżacz powietrza, podczas grzania zimą wysusza się powietrze a nawilżacz pozwala na fajne oddychanie 
No i przez was teraz zastanawiamy się z żoną nad oczyszczaczem powietrza, ja chce kupić filtr powietrza z T4 i dołożyć wiatrak z komputera a Ona jakiś nudny gotowy 

Chcesz zostać bohaterem z w swoim domu to ci nie pozwola domu
Az się boję co będzie następne whisky bez coli, mx5? 

Ja chyba też dorastam do kupna. Nie wiem czy to z wiekiem przychodzi ale coś mi ostatnio late i tym podobne z pianka podchodząloockas napisał(a):Beny napisał(a):A jak o expresach do kawy nudzicie to jest dobrze
Nie zapeszając ale mój działaObyło się bez serwisu i kosztów

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Kurde, w biurze chyba stwierdzili, że nikt już nie przyjdzie i jest strasznie zimno
A mam jeszcze jedną niespodziankę: normalnie dostaję jakieś wymagania, przynajmniej parę słów mniej czy bardziej dokładnych. Teraz dostałem cały zestaw webserwisów do zrobienia, otwieram excela, a tam... tylko nazwy programów, które mam zakodować
. To już jest nowy level 
A mam jeszcze jedną niespodziankę: normalnie dostaję jakieś wymagania, przynajmniej parę słów mniej czy bardziej dokładnych. Teraz dostałem cały zestaw webserwisów do zrobienia, otwieram excela, a tam... tylko nazwy programów, które mam zakodować

a ja dostałem nowy, stary kontrakt na kolejny rok, w sumie miło, na rok mam spokój
. Czyli moze jednak wymienie V40
. Chyba wyśle wniosek o szybszy wykup auta.
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Rdza, hałas (również rdzy podczas chrupania)
Myślisz, ze hałas wyraźnie większy niż średnia? W golfie ciszej? (bez złośliwości, żebyś nie myślał
Tak serio, to nie jechałem żadną świeżą Mazdą6. Myślę, że hałas ma dużą szanse być mniejszy w Golfie, chociażby z uwagi na wyciszenie nadokoli, czego "zwykłe" japońskie marki chyba do dziś nie robią. Przynajmniej takie mam wrażenie w Boltach czy innych Uberach jak się trafi coś japońskiego
.
Zanim kupiłem to auto, to trochę poczytałem/pooglądałem o nim i jest chwalony za ciszę, a Mazda z analogicznego okresu... przeciwnie. Jak się przesiadłem z "piątki", to przeżyłem prawdziwy szok
(ale 5 to nie 6 – wiadomo).
BTW. Renault jest też ciche, do 90 chyba jest cichsze od VW, od 120 w górę lepiej jest w VW. Ale w Renault jest naprawdę
Tak szczerze, to nie umiem doradzić ani odradzić
. Niemniej jednak jak chcesz ciszy, to pewnie trzeba iść po marki premium lub po prostu po europejskie.
Zanim kupiłem to auto, to trochę poczytałem/pooglądałem o nim i jest chwalony za ciszę, a Mazda z analogicznego okresu... przeciwnie. Jak się przesiadłem z "piątki", to przeżyłem prawdziwy szok
BTW. Renault jest też ciche, do 90 chyba jest cichsze od VW, od 120 w górę lepiej jest w VW. Ale w Renault jest naprawdę

Tak szczerze, to nie umiem doradzić ani odradzić