I żeby było śmieszniej już jestem umówiony na podpisanie aneksu – pomylili się z walutą

www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a):Korzystając samemu, nie wiem jak często będziesz jeździł, ale pewnie z czasem jak Ci się trochę znudzi, coraz mniej. W dodatku taki domek ciągnie za sobą koszty, pomijając już opłaty, utrzymanie, odnawianie wszystko kosztuje.
jacobs napisał(a):Jakbyś chciał wynajmować ludziom jak nie korzystasz to i tak musisz tam podjechać, zapewnić jakiś serwis, pościel, itp., nie wiem czy tak okazjonalnie to się zwróci.
Bartek1986 napisał(a):Sytuacja jest taka, że w "martwych" miesiącach spokojnie i tak starcza na ratę, w dobrych się zarabia, a jeszcze korzystać można
brii napisał(a):Mieszkanie w Sopocie kiedyś wynajęliśmy – to była jazda bez trzymanki
Zdjęcia w ogłoszeniu zrobione po mistrzowsku, pokazywały to mieszkanie, ale były tak wykadrowane, że robiły dobre w wrażenie, a na miejscu poza kadrem burdel nie z tej ziemi. Lodówka chciała nas zaatakować i zjeść a o jej zapachu nie dało się zapomnieć nawet po wyjściu z lokalu
Bimbak napisał(a):ogólnie niewiele pamiętam z tamtego wyjazdu poza gokartami.
Xenocyd napisał(a):Bimbak napisał(a):ogólnie niewiele pamiętam z tamtego wyjazdu poza gokartami.
po tylu latach mam też tylko pozytywne wspomnienia, ale to Brii z Kasią byli pierwsi na miejscu, więc to im zryło psychę
@Nemi: zabrał ze sobą do Sopotu, potrzebowaliśmy mieć na czym grać w little big planet
Gib napisał(a):trochę twardo musi być na tym
Bartek1986 napisał(a):Gra taka sobie ale VR robi robotę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości