Browarek i KSW... fajna ta sobota
Czateria...cd
Kurde 3 walki skończone w pierwszej rundzie. Ale dziewczyny się ładnie nóżkami owijały. Na razie gala średnia. Zobaczymy co Mankowski i Khalidow pokażą. Pudzian też może zaskoczyć. Popek i Burneika to raczej komedia będzie.
Ja też oglądam ale kasę wolę wydać na przekąski 
Były w dieslu, ale znalezienie 1.9 CDTi to marzenie ścietej głowy. Przeloty powyżej 200 i historia nieznana. tutaj krajówka, 4 latka, 94 tyś przebiegu serwisowana w jednym asu od nowości. Rozbity przód, ale poskładana dobrze, wyglada na kosmetykę. Cena akceptowalana w cenie faktura, serwis olejowy, przegląd. Dojechaliśmy bez przeszkód. Troche to wolne, troche to pali ale naprawiasz młotkiem i śrubokrętem.
..::Born To Rise Hell::..
Beny napisał(a):Loockas coś ostatnio o Bidzie wspominałeś,trzeba stolik rezerwować?Jutro ok 14 się wybieram.
Nic nie rezerwowałem. Ja byłem ok 13. Mimo komunii, było w miarę luźno.
Stwierdziliśmy że wypijemy piwko w plenerze.....przeszliśmy 200 metrów, piwo wypiliśmy w biegu i wylądowaliśmy w domu.....meserschmity masakryczne, to bedzie będzie masakryczne lato.....dobrze że jak się zobi upalne, odpalę klimę 
..::Born To Rise Hell::..
do tego 1.6 śmiało można LPG wkładać i będzie tanio bo przy tej budzie i małej mocy to sporo pewnie wyjdzie.
nemi napisał(a):komary w tym roku są tylko trochę mniejsze od wróbli. MASAKRA.
Ok, czyli u Was tak samo jak u nas... A myślałem, że to efekt smogu na śląsku
Jedźcie na mazury, na komary trzeba uważać jak na sarny 
Z komarami nie jest tak źle, ale na łosie, sarny, jelenie, dziki to trzeba uważać i jeśli jest znak ,,uwaga zwierzyna leśna" to nie stoi on tam bez powodu 
O ile jakiś czas temu można było coś obejrzeć to teraz to się tak tnie że masakra