Gib napisał(a):a nie do europejskiego miasta![]()
Chyba w większości śmigasz po prawej stronie Wisły, tam aż takich korków chyba nie ma
www.mazdaspeed.pl
Gib napisał(a):a nie do europejskiego miasta![]()
Gib napisał(a): problem się minąć dwiema osobówkami na osiedlówkach czy innych gęsto oparkowanych ulicach.
JohnnyB napisał(a):Zresztą według mnie wygląda to dobrze w białym
Gib napisał(a):To by musiała być jakaś sportowa wersja dodgea dakoty, albo Chevy S10, bo niestety kurcze te pickupy fullsize to są dobre na wieś a nie do europejskiego miastaA8 zresztą też. Chociaż znajomy jeździ Phaetonem i E65 i nie narzeka zbytnio.
JohnnyB napisał(a):bo oferta Getin chyba jest tańsza
Grzyby napisał(a):Pewnie za późno, ale ZDECYDOWANIE odradzam.
Będziesz miał wiecznie uje.ne auto...
Marianek napisał(a):Ale byś musiał ogarnąć jak nówkę wywieźć, może licznik pchać do przodu
Grzyby napisał(a):JohnnyB napisał(a):Zresztą według mnie wygląda to dobrze w białym
Pewnie za późno, ale ZDECYDOWANIE odradzam.
Będziesz miał wiecznie uje.ne auto...
brii napisał(a):Jak to zobaczyłem to nabrałem ochoty by założyć konto na alfoholikach i to tam opublikować
brii napisał(a):JohnnyB napisał(a):
bo oferta Getin chyba jest tańsza
Nie idz tą drogą – nie dość, że do spłacania rat trzeba założyć konto i wpychają cały czas dodatkowe "produkty" to jeszcze starają się odbić sobie niską cenę na czym tylko się da. Przyznać muszę, że skutecznie im się udaje...
Jedyna zaleta to to, że mają oddział w każdej pipiduwie i można mieć leasing i lokalną tablicę.
brii napisał(a):W rachubę wchodził jeszcze czarny – nie wiem czy nie byłby u...brudzony jeszcze bardziej
jacobs napisał(a):Wydaje mi się że białe są nawet lepsze
jacobs napisał(a):waterspotow
Grzyby napisał(a):Generalnie wszyscy leasingodawcy są tacy sami
Grzyby napisał(a):Uwierz – nie byłby
Przetestowane na czarnym (12 letnim) aucie pracownika, który myje je z 3 razy rzadziej niż Dokkera (który i tak zwykle wygląda gorzej).
Niestety, na białym robią się cholerne zacieki. Praktycznie niezmywalne na bezdotykówkach i raz na 2 tygodnie musisz użyć gąbki. Moc chemii nie ma znaczenia, testowane....
Grzyby napisał(a):Bo np. w pakiecie dostajesz tzw. asystę szkodową. Mało kto dopytuje o co biega, a to taki myk, że zgłaszasz szkodę do Getinu, a oni uwaga:
– zapewniają za free auto zastępcze na cały okres naprawy (w praktyce auto daje aso które naprawia auto)
– załatwiają od A do Z cały proces szkody – od zgłoszenia do ubezpieczyciela do info o tym że gotowe auto jest do odebrania (też za free)
brii napisał(a):mam klienta który kupił Jeppa GC SRT-8
brii napisał(a):OK – przekonałeś mnie, jestem już trochę bardziej zadowolony z czarnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości