Czateria...cd
Zależy jakie osiedle. Na takie jak ja mieszkałem mało kto się teraz wprowadza z młodych ludzi, bo dokładając niewiele więcej można zamieszkać kawałek dalej na nowym osiedlu. Poza tym place zabaw zlikwidowane (bo za głośno było...), ścieżki rowerowe takie osiedlowe zlikwidowane, zostały gołe trawniki i parkingi.
U mnie koszenia na 2h traktorkiem potem z 1h miedzy drzewkami,kszaczkami i cholera wie jeszcze czym. Małe mieściny są wygodne pod tym wzgledem prawie centrum a cisza i spokój, no i w kapciach na taras na poranną kawkę można wyjśc. Już chyba nigdy nie wyniusł bym się do blokowiska ...
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
loockas napisał(a):ale w ostatnich latach i tak jest na tych osiedlach bieda w porównaniu z moim pokoleniem.
może u Was na wsi
Bimbak napisał(a):bez udziału rodziców
Karygodne tak nieodpowiedzialnie zostawić dzieci samopas – porządni rodzice odprowadzają dzieci do liceum, widuję takie obrazki, bo szkoła niedaleko
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Nie mam dzieci, fakt, ale nie dostrzegam problemu z nimi w swojej okolicy. Żona pracuje niedaleko, ja jeżdżę do pracy autem w różnych godzinach, jesteśmy w stanie ogarnąć zakupy itp.
Ot nie każdy nadaje się do spokojnego życie, niektórzy wolą zgiełk i spoconych ludzi w komunikacji publicznej. Nic nie poradzisz.
W każdym razie, jest to mam nadzieję ostatnie mieszkanie w jakim mieszkam. Najprawdpdbniej kolejny kierunek to segmenty z małym "ogródkiem"
i brak sąsiadów nad i pod.
Ot nie każdy nadaje się do spokojnego życie, niektórzy wolą zgiełk i spoconych ludzi w komunikacji publicznej. Nic nie poradzisz.
W każdym razie, jest to mam nadzieję ostatnie mieszkanie w jakim mieszkam. Najprawdpdbniej kolejny kierunek to segmenty z małym "ogródkiem"
..::Born To Rise Hell::..
ravo napisał(a):loockas napisał(a):Nie jesteś za duży na piaskownice?
nigdy
to przez Bimba on mnie nauczył by tam szukać dziewczyn
A to nie miało być jakoś że blisko piasku ... że na plaży ... gdzie dziewczyny są bez makijażu.
W sumie te w piaskownicy też bez makijażu. No to dobrze Ci tłumaczyłem.
Ostatnio edytowano 26 maja 2017, 15:39 przez Bimbak, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Dzisiaj mam serwis klimy domowej. Podobno od przyszłego tygodnia ma się przydać
Grzyby, jutro będę testował ten twój wynalazek woskowy, chociaż mi się nie chce
Kurde, zakup dwóch czarnych samochodów to był błąd...
Grzyby, jutro będę testował ten twój wynalazek woskowy, chociaż mi się nie chce
Ja też z groupona
. Ostatecznie wybraliśmy najdroższą metodę i za tydzień ma móc nurkować.
Także sam zabieg 7k, do tego 3 razy była na kwalifikacji za 250, trochę kasy w Vision express, dziś apteka, potem wizyty kontrolne. Zbierze się sporo grosza.
Btw – poczta już u mnie zupełnie nie działa. Ależ mnie to wpienia. Priorytety wysłane 17.05. dotarły dzisiaj. 11 różnych listów.
W jednym każą mi zapłacić za wpisanie do bazy mojej firmy – promocyjne 295 zł
Loockas, czek dys aut:

Także sam zabieg 7k, do tego 3 razy była na kwalifikacji za 250, trochę kasy w Vision express, dziś apteka, potem wizyty kontrolne. Zbierze się sporo grosza.
Btw – poczta już u mnie zupełnie nie działa. Ależ mnie to wpienia. Priorytety wysłane 17.05. dotarły dzisiaj. 11 różnych listów.
W jednym każą mi zapłacić za wpisanie do bazy mojej firmy – promocyjne 295 zł
Loockas, czek dys aut: