Czateria...cd
Ja mam korekcyjne przyciemniane. Oprawki dobrałem z przyciemnianych i szkła korekcyjne do tego tylko wersja "black".
Jestem z nich bardzo zadowlolony.
Jestem z nich bardzo zadowlolony.
..::Born To Rise Hell::..
Bimbak napisał(a):Wymieniam świecie .... i prawie z krzesła spadłem ... patrzcie to:
Nie przerywał?
JohnnyB napisał(a):z mieszkania ci rower buchneli ?
Trzymam na klatce, przed drzwiami do mieszkania. Mieszkam w bloku z długimi klatkami, moje mieszkanie jest za rogiem, raczej nikt kto przyszedł po raz pierwszy nie upolował by tego roweru. Ktoś musiał wykminić, o której jestem w pracy itp.
Śmieszne to wszystko, bo ten rower jest pełnoletni już pewnie, jeszcze komunijny

If you’re in control, you’re not going fast enough.
PeKa napisał(a):Nigdy wcześniej nie widziałem takiego rozwiązania, ale ja to mało widziałem
Chodzi Ci o te kule w zwrotnicy? Też mnie to fascynowało w ciężarowych Starach, a trochę czasu pod nimi spędziłem
Bimbak, te świece to nie najgorsze jeszcze
jacobs napisał(a):raczej nikt kto przyszedł po raz pierwszy nie upolował by tego roweru. Ktoś musiał wykminić, o której jestem w pracy itp.
Zdziwiłbyś się
loockas napisał(a):Rowery znikają bez względu na ich wartość i to często w momentach jak właściciel jest w domu, w piwnicy, przed blokiem.
Może i tak. Łańcuch którym był przypięty to dla kogoś przygotowanego żadne zabezpieczenie, więc myślę że jak bym był w domu to bym nie usłyszał nawet.
Tylko nie mogę się nadziwić, że równie słabo zabezpieczone rowery, z wyglądu też lepsze, stały w bardziej dostępnych miejscach, a wzięli takiego grata.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Propo monitoringu to teściu zamówił u mnie usługę zakupu i montażu monitoringu....w przyszłym tygodniu będę montował. Nie wiem tylko jak go za to policzyć
.
..::Born To Rise Hell::..
Panowie, zamierzam coś takiego kupić, myślicie że był bity, napisałem o VIN
to była by moja pierwsza V pod maską
https://www.olx.pl/oferta/traktorek-kos ... ea637a5a58

https://www.olx.pl/oferta/traktorek-kos ... ea637a5a58