Młody się dostał do przedszkola. Dobrze jest!
Czateria...cd
nemi napisał(a):Ja jestem wkurzony na te pyłki. Auto było prawie czyste, a wygląda tak:
Ja tam mam sposób na pyłki. NIe wystawiam samochodu z garażu.
BTW. Ostatnio położyłem powłokę Fireballa, taką na 2 miesiące. Aplikacja prostsza niż wosk, a efekt o wiele lepszy. Jakbyś nemi szukał czegoś trwałego i łatwego w aplikacji to polecam.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
U mnie jest ciężko z tym trzymaniem auta w garażu, bo... nie mam garażu.
Mógłbym trzymać jedno auto w Mordorze, a drugim jeździć, ale bywa, że żona potrzebuje samochodu i lepiej jak mamy oba pod domem i nie trzeba się tarabanić komunikacją miejską 1,5 h przez całą Warszawę po auto
.
Golfem jeżdżę do pracy raz w tygodniu, a Focusem trzy razy zazwyczaj. A ostatnio znacznie częściej potrzebujemy obu aut w tym samym czasie, więc jest odwrotnie i w praktyce bym musiał dojeżdżać do roboty tylko komunikacją. Ale pomysł jest całkiem dobry
Mógłbym trzymać jedno auto w Mordorze, a drugim jeździć, ale bywa, że żona potrzebuje samochodu i lepiej jak mamy oba pod domem i nie trzeba się tarabanić komunikacją miejską 1,5 h przez całą Warszawę po auto
Golfem jeżdżę do pracy raz w tygodniu, a Focusem trzy razy zazwyczaj. A ostatnio znacznie częściej potrzebujemy obu aut w tym samym czasie, więc jest odwrotnie i w praktyce bym musiał dojeżdżać do roboty tylko komunikacją. Ale pomysł jest całkiem dobry
nemi napisał(a):Jacobs, piszesz o tym: Fireball Premium Easy Coat 500ml
Auto wygląda jak po wosku?
https://sklep.motogo.pl/fireball-ultima ... 50ml-p3271
To. Dostałem za darmo 50ml, na miate poszła 1/4, więc na normalny samochód pewnie z 25-30ml potrzeba. Wygląda bardzo szkliscie (trochę jak po powłoce) i hydrofobowość jest na [tiiit] poziomie. Pierwszy chyba raz, po opłukaniu na samoobsługowej nie zostały mi zacieki.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Znacie kogoś kto robi walizki prezentacyjne z wycinaniem pianki pod urzadzenia ?
Albo wszyscy leniwi albo mam za wysokie wymgania bo nikt nie chce takiej jak potrzebuje zrobić.
Nisz czególnego, troche gratów niewidocznych na dnie, na to pianka z wycieciami pod urządzenia i zamkniecei z pianką dla ochorony.
Albo wszyscy leniwi albo mam za wysokie wymgania bo nikt nie chce takiej jak potrzebuje zrobić.
Nisz czególnego, troche gratów niewidocznych na dnie, na to pianka z wycieciami pod urządzenia i zamkniecei z pianką dla ochorony.
..::Born To Rise Hell::..
jacobs napisał(a):Ja tam mam sposób na pyłki. NIe wystawiam samochodu z garażu.
BTW. Ostatnio położyłem powłokę Fireballa, taką na 2 miesiące. Aplikacja prostsza niż wosk, a efekt o wiele lepszy. Jakbyś nemi szukał czegoś trwałego i łatwego w aplikacji to polecam.
Czyli ładujesz na auto "wosk" za 160zł i dwa miesiące nie wyjeżdżasz z garażu.
Chwalisz efekty! Dobry produkt

A ja tam dziś opłukałem Signum ładnie, pyłu pełno w powietrzu jak w środku sezonu grzewczego na śląsku 
Wieczorem myłem... Dzisiaj ma padać – może się te pyłki uspokoją.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.