World of Tanks
Po długim niegraniu postanowiłem zajrzeć do wota. Odpaliłem i zagrałem jedną bitkę. Wybór padł na sporta.
Zwycięstwo!
Bitwa: Piaszczysta rzeka 13 kwietnia 2013 18:06:17
Czołg: KV-1S
Doświadczenia: 4 610 (x5 za 1. zwyc. każdego dnia)
Kredytów: 24 764
Szału nie ma bo wyszło poniżej 1000 expa bez mnożnika ale i tak jestem w pytę zadowolony
Jedna gra i starczy. Jutro może wbiję ten kod to zagram po dwie każdym czołgiem jaki mam to do wakacji będzie aż nad to 
Zwycięstwo!
Bitwa: Piaszczysta rzeka 13 kwietnia 2013 18:06:17
Czołg: KV-1S
Doświadczenia: 4 610 (x5 za 1. zwyc. każdego dnia)
Kredytów: 24 764
Szału nie ma bo wyszło poniżej 1000 expa bez mnożnika ale i tak jestem w pytę zadowolony
Expisz aż miło 

- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
a ja usunąłem grę,na początku chodziła jak talala,co łatka to porażka,a teraz całkiem dno,muuuuliło ,że moje nerwy tego nie wytrzymały.
-
rajtkezjusz
Żona mnie się pyta czego ja jeszcze w gry gram, skoro już dziecko, rodzina, itd. W sumie sam się zacząłem zastanawiać, ale zobaczyłem że nawet maździarze grają w WOT-a to mnie ubawiło i nie zamierzam przestać
Cieszy mnie bo widzę że może byłby sens dołączyć do jakiegoś klanu, ale nie póki co jeszcze się uczę.
Nie całe 3k bitew. IS, Hummel i Hellcat, moje garażowane cacka.
Pozdro
Cieszy mnie bo widzę że może byłby sens dołączyć do jakiegoś klanu, ale nie póki co jeszcze się uczę.
Nie całe 3k bitew. IS, Hummel i Hellcat, moje garażowane cacka.
Pozdro
A ja mam już pretekst by nie grać w to gó*no. Nie mogę jechać do przodu i skręcać jednocześnie
Komputer coś mi tylko piszczy i jadę non stop do przodu. Poza tym coś z grafiką zrobili bo wszystko się tnie. A jak ustawię jeszcze niżej niz miałem cały czas to w ogóle gra nie wygląda. Gó*no!

Magician, mi WOT chodzi dalej płynnie. Sądze że możesz mieć poprostu syf na kompie który dławi Ci system, skoro wcześniej gra chodziła dobrze. Może zebrało się dużo kurzu i grafika się grzeje? Zobacz, bo mi się przegrzała i musiałem obniżyc taktowanie bo były zawiechy. CCleaner, defrag, itd. Odkurzanie komputera, zobacz jakie masz temperatury grafiki i procesora.
-
Fasola
iwon44 napisał(a):może byłby sens dołączyć do jakiegoś klanu
Zapraszam do nas
www.1ptd.cba.pl
Aktualnie trenujemy przed turniejem rocznicowym
a nad VII trzeba popracowaćFasola napisał(a):Korzystając z okazji urodzin wale tylko goldami, przeważnie V tiery padają na raz, KV i KV-1S – na 2![]()

A tego medalu jeszcze nie miałem

Medal Lehväslaiho
Przyznawany pancerniakom, którzy zniszczą 2 czołgi lub niszczyciele czołgów, używając średniego czołgu. Cele muszą być przynajmniej dwa tiery wyżej, niż maszyna gracza
-
Pawciu
Pawciu napisał(a): nad VII trzeba popracować![]()
tego to już nie komentuje w ogóle, padłem, na początku
Gratki majster

-
Fasola
zobaczymy czy powiesz to samo bez premki, bez mnożnika x5 i bez 100% kasy za wydarzenie
– dla mnie to muł nad mułami, gorszy od niego jest chyba tylko kV2
-
Fasola
Załaduj KV-2 złotem
do tego działko troll i młócisz co tylko pod lufe wjedzie