Czateria...cd
Jeszcze nie jest tak źle pogmerałem i nowy skraplacz z osuszaczem Valeo dostanę za 300zł jeśli sam go wymienię to nie będzie tak bolało. Pozostanie tylko nabić klimę i w drogę
.
O ja, dziś do mnie dzwonił pan z ing, żeby mi wcisnąć lizing. Dobrze, że bardzo namolny nie był.
I dobrze, że Brii mnie ostrzegł i usunąłem email i telefon, bo pewnie bym się nie mógł odpędzić.
Szkoda, że Golfa kupiłem w ubiegłym roku... Gdybym rok zaczekał i jeździł focusem przez ten czas, to kupiłbym co innego we wrześniu, a teraz nie mam bladego pojęcia co zrobić z samochodami...
I dobrze, że Brii mnie ostrzegł i usunąłem email i telefon, bo pewnie bym się nie mógł odpędzić.
Szkoda, że Golfa kupiłem w ubiegłym roku... Gdybym rok zaczekał i jeździł focusem przez ten czas, to kupiłbym co innego we wrześniu, a teraz nie mam bladego pojęcia co zrobić z samochodami...
Auto ma ponad 1600 kg więc wyjecie klimy zbytnio nie wpłynęło by na osiągi
Najtańsza chłodnica klimy kosztuje 200 zł z wysyłką a już mnie straszyli że pół wypłaty pójdzie, czekamy na 500+ i do roboty
Najtańsza chłodnica klimy kosztuje 200 zł z wysyłką a już mnie straszyli że pół wypłaty pójdzie, czekamy na 500+ i do roboty

Ale jeszcze dużo innych rzeczy możesz wypruć z auta i kilkanaście kg zyskasz. Komfort spadnie dramatycznie, ale za to niezauważalnie poprawisz osiągi i zużycie paliwa. OPŁACA SIĘ!
Jak się dobrze do tej roboty weźmiesz, to na początku przyszłego roku zwielokrotnisz świadczenie
Edit:
Qrde, właśnie przyszedł mail
'Witam
Czy jest Pan zaintresowany ofertą kas fiskalnych, oprogramowania lub terminali płatniczych'
O nie!
Edit2
Qrde^2
'Szanowni Państwo!
Jesteśmy producentem oprogramowania dla firm.
Zwracamy się do Państwa z prośbą o wyrażenie zgody na przesłanie informacji na temat naszych programów. Jeśli zgadzają się Państwo na przesłanie informacji o programach, prosimy o kliknięcie poniższego przycisku. '
Neonixos666 napisał(a):czekamy na 500+ i do roboty
Jak się dobrze do tej roboty weźmiesz, to na początku przyszłego roku zwielokrotnisz świadczenie
Edit:
Qrde, właśnie przyszedł mail
'Witam
Czy jest Pan zaintresowany ofertą kas fiskalnych, oprogramowania lub terminali płatniczych'
O nie!
Edit2
Qrde^2
'Szanowni Państwo!
Jesteśmy producentem oprogramowania dla firm.
Zwracamy się do Państwa z prośbą o wyrażenie zgody na przesłanie informacji na temat naszych programów. Jeśli zgadzają się Państwo na przesłanie informacji o programach, prosimy o kliknięcie poniższego przycisku. '
Ostatnio edytowano 17 maja 2017, 20:17 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
nemi napisał(a):Ale jeszcze dużo innych rzeczy możesz wypruć z auta i kilkanaście kg zyskasz. Komfort spadnie dramatycznie, ale za to niezauważalnie poprawisz osiągi i zużycie paliwa. OPŁACA SIĘ!
Wyścigówki z tego nie będzie a spalanie jest takie jak kompaktach.
Maciek, a myslalem, ze po mulitple jedziesz 
nemi napisał(a):Qrde, właśnie przyszedł mail
Poczekaj i licz listy jakie dostaniesz. Wszystkie będą dot. opłaty za rejestrację firmy w bazie.
I tak będą napisane jak prawdziwe pisma urzędowe, z paragrafami i odwołaniami do przepisów....
Trzeba się wczytać – we wszystkich pojawia się słowo "fakultatywna" a paragrafy na które się powołują są prawdziwe, ale odnoszą się do innych spraw
Dosyć "fajnie" piszą te pisma – wielu ludzi się łapie...
Niestety jest szersze i geometria garażu nie pozwoliłaby na taki manewr, ale zachęciłeś mnie właśnie do przemyślenia które półki można wywalić by zwiększyć ilość miejsca na zaś
Teeee – silnik i skrzynia są przed tylną osią więc to pełnokrwiste MR
Jeszcze chwilka – niebawem powinny się pojawić takie które idealnie spasują
Gib – piękna fota
Paweł napisał(a):Clio?
Niestety jest szersze i geometria garażu nie pozwoliłaby na taki manewr, ale zachęciłeś mnie właśnie do przemyślenia które półki można wywalić by zwiększyć ilość miejsca na zaś
Bimbak napisał(a):Smart albo twingo :d
Ale to w sumie RR
Teeee – silnik i skrzynia są przed tylną osią więc to pełnokrwiste MR
sq2jul napisał(a):Maciek, a myslalem, ze po mulitple jedziesz
Jeszcze chwilka – niebawem powinny się pojawić takie które idealnie spasują
Gib – piękna fota
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Panie tyle piniędzy za focusa? 

Neonixos666 napisał(a):Panie tyle piniędzy za focusa?
Bo to porządna foka jest :p oddaje ją praktycznie za darmo, przecież z opisu wygląda że nabiera wartości od momentu zakupu ...
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
No dlatego mnie rozbawiło jak mi ktoś na tym forum napisał, że mogłem dołożyć i kupić RS zamiast ST
Nie wiem gdzie tkwi fenomen tego auta, ale to jedna z najtanszych ofert. Zadbany egzemplarz to zwykle powyżej 100k i długo nie stoją.
Za 100K to już można przebierać ładnie w autach i to nie koniecznie używanych 
jacobs napisał(a):No nie wiem jak można tyle wydać na 5 letnią czy nawet starszą używkę, jak nowy kosztuje 150.
Tylko, że nowy RS to już nie to samo co poprzednia generacja. Tak samo jak starsze M-series od BMW często dorównują cenie nowych, albo je nawet przekraczają. Jest popyt, jest podaż.
Ja też za 100k na pewno bym sobie znalazł inne auto niż Forda
A ja sobie zalazłem własnie Fokę za 94kPLN......próbuję przekonać swojego szefa że to lepsza inwestycja niż Golf za 94kPLN......eh.... 
..::Born To Rise Hell::..
jacobs napisał(a):loockas napisał(a):Zadbany egzemplarz to zwykle powyżej 100k i długo nie stoją.
No nie wiem jak można tyle wydać na 5 letnią czy nawet starszą używkę, jak nowy kosztuje 150.
+1
Myślałem, że to jest droższe skoro osiąga taką cenę egzemplarz 7 letni.
Loockas, naprawdę nie mogłeś dołożyć? Trochę byś dorzucił i byś miał RS. A potem jeszcze tylko 60k i już byłyby rocznik bieżący. Clarkson mówił, że to dobre auto i się plastik wysuwa przy otwieraniu drzwi.