Czateria...cd
to kradną seaty? 
Nie wiem, mam nadzieję ze nie
, Jak kupowałem mazdę to wtedy też 6 nie kradli jeszcze
.
Ogólnie podoba mi się to auto, niestey nie bedzie się legitymowac żadnymi specjalnymi osiągami, ale na codzień powinno sprawaić się poprawnie, a wyposażenie w wersji FR jest dość przyjemne. Plus to że cena u brokera jest niższa niż na wyprzedażach rocznika, czyli spadek wartosć zauważalnie niższy.
Jutro mam dosatać ofertę leasingu i zobaczymy jak to się ostatecznie kształtuje.
Ogólnie podoba mi się to auto, niestey nie bedzie się legitymowac żadnymi specjalnymi osiągami, ale na codzień powinno sprawaić się poprawnie, a wyposażenie w wersji FR jest dość przyjemne. Plus to że cena u brokera jest niższa niż na wyprzedażach rocznika, czyli spadek wartosć zauważalnie niższy.
Jutro mam dosatać ofertę leasingu i zobaczymy jak to się ostatecznie kształtuje.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):nemi napisał(a):Ja na białego kredyt już kiedyś liczyłem w salonie
Nie wiem czy najlepsza oferta, ale nowy 1.4 TSi 125 KM w wersji FR z utwardzonym zawieszeniem, większym wyświetlaczem LCD z kamerą cofania, czujnikiem zmierzchu, asystentem pasa ruchu oraz asystentem świateł drogowych za 68 tyś brutto. Wersja z 2016 roku.
Po co Ci utwardzone zawieszenie w 125 konnym kompakcie na polskich drogach?
Stała pod ścianą prężąc kakao
W gratisie dostaje.
Potwór to nie będzie, ale powinien się przyzwoicie odpychać tak na codzień. Do tego w sumie w stylizacji FR podoba mi się. Ładniej wygląda SC, ale jako podstawowy wóz w domu lepiej aby miał 5 furtek.
Czy to dobra wymiana, nie wiem, postanowiłem ogarnąć coś nowego i padło na Leona. Wolałbym Golfa, ale tutaj dopłata byłaby spora do wersji Comfort. A tak mieszczę się w dla mnie budżecie i będę w stanie go regularnie spłacać.
Potwór to nie będzie, ale powinien się przyzwoicie odpychać tak na codzień. Do tego w sumie w stylizacji FR podoba mi się. Ładniej wygląda SC, ale jako podstawowy wóz w domu lepiej aby miał 5 furtek.
Czy to dobra wymiana, nie wiem, postanowiłem ogarnąć coś nowego i padło na Leona. Wolałbym Golfa, ale tutaj dopłata byłaby spora do wersji Comfort. A tak mieszczę się w dla mnie budżecie i będę w stanie go regularnie spłacać.
A mnie się nie podoba w żadnym kolorze.
w punkt

Gib napisał(a):Po co Ci utwardzone zawieszenie w 125 konnym kompakcie na polskich drogach?
w punkt

No cóż, twardsza charakterystyka mi pasuje. Jest w Aucie więc nie mogę z tego powodu narzekać.
Jacobs – możliwe że rozstaw osi będzie zbliony, ale szerokość już nie. Do tego Leon, podoba mi się.
Jacobs – możliwe że rozstaw osi będzie zbliony, ale szerokość już nie. Do tego Leon, podoba mi się.
Nie ma jeszcze w ofercie ale wygląda całkiem fajnie.
No cóż, ja tam kompleksów z tytułu osiągów auta nie mam, jak dla mnie 125KM jest wystarczajaco na codzień.
No cóż, ja tam kompleksów z tytułu osiągów auta nie mam, jak dla mnie 125KM jest wystarczajaco na codzień.
JohnnyB napisał(a):, jak dla mnie 125KM jest wystarczajaco na codzień.
Tylko pamiętaj że te 125KM przy takim silniku jest gdzieś wysoko a przy normalnej jeździe masz do dyspozycji o połowę mniej...
No bez jaj. Dzięki turbo moc jest dostępna bardzo szybko i znacznie mniej trzeba go kręcić niż wolnossaka. Przez tydzień jeździłem 1.2 tsi – byłem bardzo mile zaskoczony. Moc pod nogą jest w zasadzie zawsze i wrażenia z normalnej jazdy są bardzo dobre uwzględniając oczywiście moc...