Czateria...cd
Nie sięję pogromu neostrady, tylko zwrociłem uwagę na sprawy które niestety w sieci są oczywiste, fakt maczałem w tym palce kiedyś bo siedziałem w domu i nudziło mi się a parę groszy zawsze się przyda. "Dzieci neostrady" jest to określenie ludzi którzy ślepo opierają się o sieć, przecież was o to nie posądzam [WINKING FACE] ale czujnym trzeba być [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE] chyba za długo w pracy .... z takimi opiniami
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Paweł napisał(a):brii napisał(a):Jeździłem C1 ze znaczkiem Toyoty
Łatwo się pogubić, ale w tym przypadku to akurat była toyota ze znaczkiem Toyoty. Nie ma "trojaczkach" praktycznie żadnych rozwiązań od PSA.
Poza silnikami diesela, oraz konstrukcja przedniej kolmny i zwrotnic
JohnnyB napisał(a):Chyba najmniej Mazdę 2
sq2jul napisał(a):Raczej pordzewialych dwójek nie widziałem.
Paweł napisał(a):Bo to znowu jest akurat ford.
+1
nemi napisał(a):Mój nowy pracodawcą w ogóle nie płaci na zwolnieniu... Na urlopie też nie.
Wielka chwila – przed chwilą oficjalnie poinformowałem pracodawcę, że odchodzę.
Trochę ponad dwa tygodnie i się rozstaniemy. Szkoda, że tak mało mam urlopu – chętnie bym przytulił ekwiwalent...
Zgłoś to do PIPu 
Momentami mam wrażenie, że ciągnięcie własnego pługa na całego to większe zniewolenie niż odrabianie pańszczyzny przez 8 godzin...
Momentami mam wrażenie, że ciągnięcie własnego pługa na całego to większe zniewolenie niż odrabianie pańszczyzny przez 8 godzin...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Aha, jakieś propozycje odnośnie nazwy mojej przyszłej pseudo firmy?
Będę się zajmować programowaniem i analizą systemu bankowego, części backend – coś co się nazywa core banking.
Nie może być wstydu, kiedy podam gdzieś nazwę, więc "Rimming & Figging – Jan Kowalski" odpada
.
Brii – do pipu nic się nie da zgłosić. Jest kilku vendorów dla pewnego data center. Jestem zatrudniony u vendora X, będę u vendora Y, przy czym X i Y nie mają zupełnie ze sobą nic wspólnego.
Zresztą sam to wybrałem – gdybym został w X, to pracę bym miał tylko do końca roku.
Będę się zajmować programowaniem i analizą systemu bankowego, części backend – coś co się nazywa core banking.
Nie może być wstydu, kiedy podam gdzieś nazwę, więc "Rimming & Figging – Jan Kowalski" odpada
Brii – do pipu nic się nie da zgłosić. Jest kilku vendorów dla pewnego data center. Jestem zatrudniony u vendora X, będę u vendora Y, przy czym X i Y nie mają zupełnie ze sobą nic wspólnego.
Zresztą sam to wybrałem – gdybym został w X, to pracę bym miał tylko do końca roku.
nemi napisał(a):Aha, jakieś propozycje odnośnie nazwy mojej przyszłej pseudo firmy?
każda szanująca się firma musi mieć X w nazwie
Polecam więc "nemix", hehe
A z rejestracją DG jest, że to czy pani Ci zarejestruje nazwę czy nie, zależy od Pani w okienku – jak Zośka zakłądała kiedyś DG w jednym urzędzie z koleżanką która robiła to samo w ten sam dzień w innym okienku u innej pani, to jedna mogła mieć nazwę inną niż imię i nazwisko, druga nie, bo pani uznała, że nie i już
X w nazwie to mus, ewentualnie można jeszcze powalczyć z POL ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Imię i nazwisko musi być, a na panie z okienka jest sposób – jak się mam ePUAP to się wszystko robi bez udziału Pani, potem przy styczności z Paniami firma jest już założona i sobie mogą
Z doświadczenia – im krótsza i łatwiejsza w wymówieniu nazwa tym lepiej
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Imię i nazwisko musi być, a na panie z okienka jest sposób – jak się mam ePUAP to się wszystko robi bez udziału Pani, potem przy styczności z Paniami firma jest już założona i sobie mogą
Ostatnio edytowano 11 maja 2017, 16:05 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
Skoro będziesz się zajmował analizą i ma to związek z bankiem to może
Analbank
Analbank

brii napisał(a):X w nazwie to mus, ewentualnie można jeszcze powalczyć z POL
Naprawę? Jeśli zrobię to sam, to nie będę musiał mieć imienia i nazwiska?