Czateria...cd
Jak pisze Xen – kontaktuj się z nimi, jak zostało jeszcze trochę czasu to najmą komuś innemu a ze swojej strony nie zapłacą prowizji za Twoją rezerwację jak ją anulują.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
radzi89 napisał(a):nemi napisał(a):Używam fejkowej karty kredytowej i nie mogą nic pobrać w praktyce.
Nienawidzę takich typów
Hehe, cóż – do płatności w internacie tylko bezpiecznych dla mnie form staram się używać. I środki tam zapewnię w odpowiedniej chwili/zamienię na inną kartę, gdzie będzie trudno mnie okraść.
A dla wygody mam podaną bezimienną, bo po prostu jest wymagana. Wolałbym, żeby prawdziwa kredytówka nie trafiała po prostu do jakiegoś zupełnie nieznanego miejsca.
Krzemol1994 napisał(a):Gib napisał(a):Na jakich ulicach załączałeś tempomat
Ja włączam tempomat jak widzę nawet kawałek prostej, cały czas uzbrojony
Jak widzę kawałek prostej naciskam pedał gazu
Stała pod ścianą prężąc kakao
Bartek1986 napisał(a):Wynik eksperymentu to 10,8l LPG
Nie daje Ci tam trochę za ubogo tego gazu?
Neonixos666 napisał(a):Trzeba będzie budować więcej elektrowni na wungiel (od taka ekologa) bo już zaczyna brakować prądu a co gadać jak jeszcze auta będą nim ładowane.
Łatwiej utrzymać dobre warunki spalania w stacjonarnym, stale nadzorowanym kotle ze stałym wydatkiem, przemysłowymi filtrami i odzyskiem ciepła. Tak jak pisze Bimbak – w nocy prądu jest w nadmiarze – wygaszanie i odpalanie kotłów jest nieuzasadnione ekonomicznie i przez to w nocy para idzie w palnik. Do tego węgiel transportowany jest w jedno miejsce koleją, pokonuje nie za wielką drogę, ropa jest rozwożona na tysiące stacji codziennie przez ciężarówki. No i ostatnie – syf produkowany jest z dala od ludzi a nie pod ich nosami.
Bimbak napisał(a):Japonia idzie innym torem, idzie w wodór. Głównie z uwagi na problemy z atomem na którym mocno polegają.
Raczej zaczynają odpuszczać wodór – nawet Toyota zaczęła zabawę z typowymi elektrykami. Koszty i uciążliwość skraplania wodoru, jego transportu i przechowywania przestały się kalkulować przy obecnych cenach i dostępności akumulatorów.
Gib napisał(a):Jak widzę kawałek prostej naciskam pedał gazu
Chciałbym tak móc... Pewnie dużo jeździsz w trasach, bo na mieście to raczej nie wypada tak robić cały czas
Szczerze to już się trochę postarzałem i nie tak często, ale lecąc S8 fakt auto się odmula. Czasem jak wracam z pracy wzdłuż cmentarza też zdarza mi się przekroczyć dozwoloną prędkość o wartość trzycyfrową
W Volvo to było częstsze, miałem mniej lat i dźwięk silnika prowokował do takich zabaw 
Krzemol też lubię prawko i pewnie jakbym miał kilkanaście pkt to jeździłbym jak żona JB po odebraniu lejcy ale jest jak jest.
Krzemol też lubię prawko i pewnie jakbym miał kilkanaście pkt to jeździłbym jak żona JB po odebraniu lejcy ale jest jak jest.
Ostatnio edytowano 8 maja 2017, 21:30 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
nemi napisał(a):A dla wygody mam podaną bezimienną,
Jak wejsc w posiadanie takiej karty?
nemi napisał(a):radzi89 napisał(a):nemi napisał(a):Używam fejkowej karty kredytowej i nie mogą nic pobrać w praktyce.
Nienawidzę takich typów
Hehe, cóż – do płatności w internacie tylko bezpiecznych dla mnie form staram się używać. I środki tam zapewnię w odpowiedniej chwili/zamienię na inną kartę, gdzie będzie trudno mnie okraść.
A dla wygody mam podaną bezimienną, bo po prostu jest wymagana. Wolałbym, żeby prawdziwa kredytówka nie trafiała po prostu do jakiegoś zupełnie nieznanego miejsca.
Generalnie jeśli zarezerwowałeś ofertę bezzwrotną to powinno pobrać płatność zaraz po dokonaniu rezerwacji. Jeśli nie będą tego mogli zrobić zgłoszą Twoją kartę jako nieważną. Jeśli w ciągu 24h nie podasz prawidłowych danych anulują Twoją rezerwację
Też jestem zainteresowany taką wiedzą – na tą chwilę męczę jeszcze stare karty WBK ale pod koniec roku się skończą 
sq2jul napisał(a):nemi napisał(a):A dla wygody mam podaną bezimienną,
Jak wejsc w posiadanie takiej karty?
Obecnie klienci indywidualni nie mogą u nas czegoś takiego kupić
W niektórych firmach dają karty przedpłacone na święta i wtedy można taką kartę mieć... Ja mam jeszcze od poprzedniego pracodawcy i ważność mi się kończy w tym roku. Szkoda – wszystkie alliexpresy, chomiki itp ogarniam dzięki niej. Normalne karty podaję tylko na stronach, które dobrze znam i wiem, że to tylko polskie firmy. Nigdy nie zaznaczam też 'recuring' (nie wiem jak to się określa po naszemu), chociaż firma, na rzecz której płacimy kasę i tak nie dostaje numeru karty – implementowałem coś takiego dla firmy ubezpieczeniowej do pobierania składek.
Kartę mógłbym zajumać teraz w Skandynawii, ale bez kodu cvc
takie cos na szybko znalazlem http://www.karta-kredytowa24.pl/prepaid-trejdoo.php
Dopisano 08 maja 2017 21:57:
Generalnie mniejszy lub wiekszy syf...
Dopisano 08 maja 2017 21:57:
Generalnie mniejszy lub wiekszy syf...
Napój z mrożonych jagód z wodą gazowaną 

TV to co raz większy syf wymieszany z politycznym bagnem
Z racji tego, że tu dużo komputerowców to jak ktoś nie oglądał a pracuje w korpo i chce się pośmiać to polecam serial HBO "Silicon Valley". I jeszcze nieco starszy film ale to już pozycja obowiązkowa dla wszystkich korposzczurów "Office space".
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka