No... prócz konsoli środkowej, która wygląda jak płyta nagrobkowa.
Czateria...cd
Miałem przyjemność pojeździć odrobinę kilka dni temu Talismanem. Jeszcze bardziej spodobało mi się to auto
Mój kolega tyle razy zgłaszał usterki w talismanie, ze Renault groziło mu pozwem sądowym 

Tyle się mniej więcej bierze za jeden element, tak że cena raczej przystępna
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Jeśli malowanie zgodnie ze sztuką to cena ok, maskę nie tak łatwo pomalować, duży element, a każdy błąd widać.
loockas napisał(a):Przypomniałeś mi, że muszę sobie kupić 6-pinowy przełącznik i będę miał interfejs do forda za kilka złotych
No i się udało. 4zł i stary elm327 przerobiony pod obsługę MS/HS-CAN
JohnnyB napisał(a):Hej, ktoś kojarzy seris skrzyń DSG najlepiej w okolicy Wawy ?
a wujek google nic nie pokazał?
Pokazuje, może ktoś coś doradzi. Firmówka chyba umarła, trzba poskładać do sprzedaży. Czeka a infokiedy odbieram kolejne....do tegoczasu pomagam ogarnąć serwis uruchomieniowy starej fury....
..::Born To Rise Hell::..
Zrobić tylko po to żeby sprzedać? Nie lepiej sprzedać jak stoi?
loockas napisał(a):Generalnie auta na chodzie lepiej się sprzedają
Skoro już ma jeździć to kupcie używkę przekładka i poszedł do żyda.
Auto miało wymianę oleju w skrzyni 2 tyś km, serwis oczywiście nie ma sobie nic do zarzucenia, tak samo jak w temacie rozciągniętego łańcucha, który to rozciągnął się w przeciągu 2 tyś km.....wcześniej był ok....
Chyba serwis stracił opcję serwisu wszystkich aut w firmie.....
Zobaczymy na ile wycenią to auto, może sam się nim zainteresuję jak będą chcieli to jakoś w dobrej kasie puścić. Do Golf 6 1.4 TSi w Highline + DSG. Pewnie wrzuciłbym to do kumpla, połatałby i jeszcze da się to rozsądnie sprzedać.....
Chyba serwis stracił opcję serwisu wszystkich aut w firmie.....
Zobaczymy na ile wycenią to auto, może sam się nim zainteresuję jak będą chcieli to jakoś w dobrej kasie puścić. Do Golf 6 1.4 TSi w Highline + DSG. Pewnie wrzuciłbym to do kumpla, połatałby i jeszcze da się to rozsądnie sprzedać.....
..::Born To Rise Hell::..