Czateria...cd
Ja nigdy nie miałem farta pracować dłużej niż 5 lat w jednej firmie, bo co się zatrudnię to max po tskim czasie firma pada :p nawet duże korpo :p
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
To też przerabiałem :p
Xenocyd napisał(a):Jak Niemcy i Bimbak, oni mają staż pracy po 20+ w jednym miejscu...
Ja wytrzymuję maks 4 lata, po 2,5-3 zaczynam się nudzić.
Ja dopier do 15-stu dobijam.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Cieżko stwierdzić jak to wygląda na moim "etacie" ale fakt 5 lat dla jednego wytrzymałem najdłużej. Ale średnio tak 3-4 lata maks w pozostałych.
Teraz liczę że dam radę dłużej tu gdzie ejstem bo zapowiada się na prawdę fajnie. A w firmie jest nasz 9 osób
, będzie 10 i jesteśmy kawałekiem sporej skandynawskiej grupy kapitałowej
.
Teraz liczę że dam radę dłużej tu gdzie ejstem bo zapowiada się na prawdę fajnie. A w firmie jest nasz 9 osób
..::Born To Rise Hell::..
Tak. Xiaomi za około 60 zł. Działa bardzo dobrze. Czasem wkradają się jakieś zakłócenia, zdarzyło mi się, że słyszałem na swojej częstotliwości (minimalnej jaką da się ustawić) muzykę z innego samochodu i tuż za granicą w Czechach przestało mi działać. Ale ogólnie jest ok.
Aha – według specyfikacji nie działa z windowsem. Ja używam jako odtwarzacza lumii 640 i działa elegancko. Tylko trzeba ustawić na początku telefonem z androidem.
Aha – według specyfikacji nie działa z windowsem. Ja używam jako odtwarzacza lumii 640 i działa elegancko. Tylko trzeba ustawić na początku telefonem z androidem.
nemi napisał(a):aaa, jeszcze jedno... Dwóch kumpli mi się wysypało, bo praca i bo coś tam... W sobotę gra Zenek i Nocny kochanek w progresji. Idzie może ktoś?
Ja bym poszedł ale wyjeżdżam...
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Beny napisał(a):Nie widziałem,ale mijałem się ostatnio z alfa-romeo giulia i to jest obłędGib napisał(a):Muszę przyznać że mordka nowego V90 robi wrażenie na ulicy.
Co do Alfy to obłęd chyba zależy od lawety na jakiej jedzie :p
Xenocyd napisał(a):Ja bym poszedl, ale jakoś nie będzie mnie w.stolicy. planuję wizytę na Opeth w sierpniu.
Jak masz po drodzę, albo nawet jak nie do końca masz, serdecznie zapraszamy
..::Born To Rise Hell::..
Zamieniłem kilka zdań z wokalista. Kurde jaram się bardziej niz ze spotkania z megadeth na metalfescie
koncert o 20, mam juz miejscowke pod sceną i zaklepane plyty z autografami
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
koncert o 20, mam juz miejscowke pod sceną i zaklepane plyty z autografami
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka