Znajomy miał to samo. Dopłata 400zł a auto szło z Krakowa na wieś,gość 55 lat bezszkodowa historia full zniżki. Dopiero po telefonie i wiązance zmienili na dopłatę 25zł i o co chodziloockas napisał(a):Eh, ubezpieczalnie. Przepisywałem OC Scenica na siebie po zakupie. W końcu dostałem aneks i tam niemiła niespodzianka – dopłata 470zł. .
Czateria...cd
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):i o co chodzi
a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze i dojenie kierowców na ubezpieczeniach, podatkach paliwowych itp.
Wczoraj złapałem się z Grande Punto Abarth, niby nie najszybszy samochód ale nie wiadomo czy coś nie dłubnięte, ale pewnie seria bo Saab dał radę mimo kłopotów ze sprzęgłem, znaczy dał do pierwszego zakrętu 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Eh ja nawet nie startuje z nikim bo z taką masą to szans nie mam 
Jedź na ring i pobij czas nowego CTR skoro tak twierdzisz
Moc chyba podobna.
A Ty Neo zrób program, nie poznasz auta z 400 Nm
Widziałem reklamy nowego Q60 Coupe 3.0 = 400 KM, coś czuję że chyba będzie 340is lub 345i
A Ty Neo zrób program, nie poznasz auta z 400 Nm
Widziałem reklamy nowego Q60 Coupe 3.0 = 400 KM, coś czuję że chyba będzie 340is lub 345i
loockas napisał(a):Eh, ubezpieczalnie. Przepisywałem OC Scenica na siebie po zakupie. W końcu dostałem aneks i tam niemiła niespodzianka – dopłata 470zł.
Dostałem podobnie jak kupiłem L3 i zostało jej jeszcze 10 miesięcy OC.
Przysłali mi pismo że mam dopłacić 200 PLN. Zadzwoniłem z zapytaniem jakim prawem, skoro na sronie w OWU jest info że nie ma u nich rekalkulacji składki – PZU. Pani sprawdziła, przeprosiła i przekazała że w takim razie dopłata mnie nie obowiązuje......eh...Ciekawe ile osób złapało się na "rekalkulację".
..::Born To Rise Hell::..
Gib napisał(a):3.0 = 400 KM
Do 100km/h jedzie praktycznie tak samo jak hybryda – potwierdzono eksperymentalnie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Zostawiłem rano auto pod garażem, bo przesiadłem się na tej piękny motocykl

Jak wróciłem...

Na szczęście karteczkę zostawił.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Jak wróciłem...

Na szczęście karteczkę zostawił.

Volvo oberwało?
nom..

brii napisał(a):Gib napisał(a):3.0 = 400 KM
Do 100km/h jedzie praktycznie tak samo jak hybryda – potwierdzono eksperymentalnie
a na 400m? 100-200? bo do sto to w tej chwili jest słaby wyznacznik szybkości.
TG pisało np. że nowy cayman ma 20 KM więcej i przyspiesza aż 0,1 sek szybciej do setki i ma 2 km/h większą prędkość maksymalną
Co te choroby robią z ludźmi.
Ja wczoraj też miałem rozmowę. Jak wszystko dobrze pójdzie, to zmienię pracodawcę, a będzie się to wiązać jedynie z tym, że będę wpinać w stację dokującą innego laptopa z procesorem i5 zamiast i7. I stracę etat (a już wiem, że stracę możliwość pracownia w obecnej firmie 31.12.2017, więc lepiej zrobię to wcześniej).
Ja wczoraj też miałem rozmowę. Jak wszystko dobrze pójdzie, to zmienię pracodawcę, a będzie się to wiązać jedynie z tym, że będę wpinać w stację dokującą innego laptopa z procesorem i5 zamiast i7. I stracę etat (a już wiem, że stracę możliwość pracownia w obecnej firmie 31.12.2017, więc lepiej zrobię to wcześniej).
Xenocyd napisał(a):Znudzilo mi się korpo, jadę złożyć papiera
Czyli, że nie będziesz pracował w korpo czy akurat to korpo się znudziło?
Trusted computing – Yes or No?