Czateria...cd
Beny napisał(a):Załóż na Forda zawsze to +10pkt do lansu na dzielnicy
Nie chce mi się w to bawić. Mają zły rozmiar opony (nie dopuszczony przez producenta), do tego wymagają pierścieni centrujących. Gra nie warta świeczki.
Chyba kupię dwie opony 14" letnie na przód i będzie na stalowych kołach. Ja się lubuję tylko w oryginalnych felgach
fasola napisał(a):Niech od razu sprawdzą łańcuch one się wyciągają..
To już nie ma co sprawdzać.....to już trzeba wymienić wszystko. Sądzę że po takim przebiegu na uszkodzonym napinaczu, to tam nie tylko na rozrządzie się skończy....
..::Born To Rise Hell::..
Beny napisał(a):Chyba taniej kupić pierścienieI tak jeździsz nim po bułki a widzę że bieżnika tam sporo. Dużo się rozmiar różni?
Zmień cenę na 350zl będzie z czego opuścić
Opony są stare jak świat – z 8 lat chyba. I chyba jedna jest ścięta z jednej strony.
A jeżdżę prawie 1000 km miesięcznie teraz
Tam jak delikatnie przeskoczył rozrząd a zawór tylko musnal tłok to silnik śmieć.
Wina użytkownika na zimnym może zrzedzic ale max parę sekund.
Fasola to po co vw wprowadził prawie nie obsługowe paski po wpadce z łańcuchami?
Boże jak można prowadzić firmę i nie wiedzieć tego co brii napisał:–)
Dopisano 24 kwi 2017 22:36:
Ps o dlaczego vw płacił po gwarancji za naprawę?
Wina użytkownika na zimnym może zrzedzic ale max parę sekund.
Fasola to po co vw wprowadził prawie nie obsługowe paski po wpadce z łańcuchami?
Boże jak można prowadzić firmę i nie wiedzieć tego co brii napisał:–)
Dopisano 24 kwi 2017 22:36:
Ps o dlaczego vw płacił po gwarancji za naprawę?
e tam te łańcuchy, lepiej co jakieś 100tyś wymienić pasek z rolkami i napinaczem niż liczyć na bezawaryjny łańcuch który i tak trzeba wymienić bez sensu.
ravo napisał(a):Boże jak można prowadzić firmę i nie wiedzieć tego co brii napisał:–)
Goń się. O tym że paragon być musi to wiedzą niemowlaki, a jeszcze nigdy przez 7 lat nie miałem sytuacji żeby ktoś nie mający działalności chciał fv
Co do detailingów to ja jeszcze mam naklejki boczne z Ryk na aucie

Grzyby napisał(a):O tym że paragon być musi to wiedzą niemowlaki, a jeszcze nigdy przez 7 lat nie miałem sytuacji żeby ktoś nie mający działalności chciał fv
często tak biorę na basenach, w hotelach czy innym squashu. Fabryka mi potem oddaje jakąś pulę z funduszu świadczeń socjalnych
Gib napisał(a):ja obejrzałem cały wątek o focusie zastanawiam się ile warte te jego zaprawki.
PS. Wątek o seacie też widziałem masakra była.
No to i ja trochę patrzyłem jednak. Że też komuś się chciało bawić w te odcięcia, żeby udokumentować efekt
Z drugiej strony kiedyś już wstawiłem jak ja się bawiłem w pokazanie efektu

Gib napisał(a):ja obejrzałem cały wątek o focusie zastanawiam się ile warte te jego zaprawki.
Pewnie niewiele. Że się mu chciało to wszystko rozbierać i jeszcze tyle zdjęć robić. Mnie się umyć nawet auta nie chce...
Seata Toledo pamiętam. Też podziwiam. Zwłaszcza, że to robota dziewczyny
Eh, ubezpieczalnie. Przepisywałem OC Scenica na siebie po zakupie. W końcu dostałem aneks i tam niemiła niespodzianka – dopłata 470zł. I to jeszcze z datą płatności na początek kwietnia, a dokument nadano 3 dni temu. Przygotowałem sobie dokumenty oraz całą przemowę, pełną mądrych słów. Niestety nie wykorzystałem, bo naliczona płatność to pomyłka i mam dostać nowy aneks.
[tiiit] kolega rok młodszy wczoraj umarł. Serce stanęło i koniec