Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Prezes kupowałeś linki z linexu Częstochowa z aledrogo? Ja wymieniłem żarówki z przodu na tungsram blue sport + 30%, ładniutko świecą. Cały czas molestuję gościa żeby mi felgi taniej puścił, a on uparcie NIE
Ale ceni jak za zboże to niech sobie trzyma ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Może nie przy aucie ale dla auta – skończyłem wreszcie tą jeb... wiatę dla madzi
Dzisiaj skończyłem utwardzać podłoże i wjechałem jak człowiek

Dzisiaj skończyłem utwardzać podłoże i wjechałem jak człowiek
U mechanika wymienione przewody hamulcowe, czujnik abs i sprawdzone mocowanie tylnego amortyzatora.
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
dyszel85 napisał(a):Prezes kupowałeś linki z linexu Częstochowa z aledrogo? Ja wymieniłem żarówki z przodu na tungsram blue sport + 30%, ładniutko świecą. Cały czas molestuję gościa żeby mi felgi taniej puścił, a on uparcie NIEAle ceni jak za zboże to niech sobie trzyma
Nie z linexu – te mi chyba chcieli założyć u mechanika, ale kosztowały 120PLN sztuka. Kupiłem w Carspeed Yazuka po 92zł plus przednią za 20zł ( warto na wszelki wypadek – stara była mocno pordzewiała na łączeniu). Wymiana na własną rękę – na spokojnie z 2 godz.
malkolm napisał(a):MTS napisał(a):a ja sprzedałem
łopla??
Ja naturlich
@tomek@ napisał(a):MTS napisał(a):a ja sprzedałem
eee powiadasz kto to kupił bez silnika??
Pod Lubaczów pojechało. Tanio poszło i ktoś ja dobrze to zrobi, to będzie miał auto dostawcze za grosze
Umyłem i przeciągnąłem woskiem i zabrałem się za odświeżanie tapicerki ale dnia mi zabraklo
Koniec jutro w ramach sumy

Koniec jutro w ramach sumy

skleiłem ułamany kawałek przez diagnostę w lampie od regulacji wysokości soczewki
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Umyta, odkurzona i wy-plakowana, szkoda tylko, że po 30min spadł deszcz 

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
zabralem na wycieczke na przystan zeby sobie cruise shipy poogladala
Wybralem glosniki pod nowe radio
Wybralem glosniki pod nowe radio
- Od: 14 kwi 2011, 00:05
- Auto: Mazda 323 f 02' jubilee edition
moja dzisiaj przegląd przeszła choć nie bez problemu. Koleś do ręcznego się doczepił, że niby na jednym kole słaby był. Tak na dobrą sprawę to tylko sprawdził hamulce i czy są luzu w zawieszeniu i nic więcej i wziął za to 162 zł. Zdzierstwo normalnie