PS. Fejsbuk mówi że otwarte.
Czateria...cd

YOLO
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Gromadzenie kasy tylko po to, żeby ją mieć jest bez sensu
. Trzeba z niej korzystać na swój sposób i już, co nie oznacza przecież życia jak utracjusz od wypłaty do wypłaty. Chyba większość po pewnym czasie dochodzi do takiego wniosku, chociaż niektórzy potrzebują jakiegoś zawału najpierw. Ja nie ukrywam się z moim upodobaniem do excela, ale każda zakładka ma określony cel (typu wakacje) i gdy nadchodzi czas trzeba to wyzerować
. Mam jedno marzenie, które nie ma zakładki, bo nie wiem czy się na to porwać – minimum 700.000-800.000 bym potrzebował i nie wiem czy w ogóle zaczynać, bo musiałbym poświęcić wiele innych rzeczy...
Jedynie potrzebuję poduszki finansowej, żebym przez minimum pół roku mógł żyć bez pracy. Chcę dojść do sytuacji, kiedy w razie jakiegoś mobbingu czy głupiego menadżera będę mógł powiedzieć, żeby mnie cmoknęli w pompę i wyjść, nie myśląc, że nie będę miał z czego spłacać hipoteki.
Jedynie potrzebuję poduszki finansowej, żebym przez minimum pół roku mógł żyć bez pracy. Chcę dojść do sytuacji, kiedy w razie jakiegoś mobbingu czy głupiego menadżera będę mógł powiedzieć, żeby mnie cmoknęli w pompę i wyjść, nie myśląc, że nie będę miał z czego spłacać hipoteki.
Co się tyczy bezsensownego wydawanie pieniędzy – możecie polecić kogoś kto ściąga z Japonii nietypowe drobne części do samochodów?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
megablast speed parts na fb ich znajdziesz. Lub napisz do Yoki on tam kogoś zna i chyba kiedyś pisał że pomoże przy ściągnięciu rzeczy.brii napisał(a):Co się tyczy bezsensownego wydawanie pieniędzy – możecie polecić kogoś kto ściąga z Japonii nietypowe drobne części do samochodów?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
nemi napisał(a):Ciekawe kto to
Proszę:
https://www.facebook.com/KooLuCh
memberlist.php?mode=viewprofile&u=96759
Myśli o karierze modela
https://www.maxmodels.pl/model-koooluch.html
Dobra promocja.

Kurczę, mam budżet 8k (w tym dojazd) i nic nie mogę ciekawego znaleźć
. Okazuje się, że to za mało
.
Trochę jestem w pupie, bo nie jestem pewien terminu na 100% – żona ma obronę i operację oczu, więc coś może się posypać. Mam jakiś apartament w Chorwacji z darmowym odwołaniem, ale opinie ma dość skrajne i plaża niezbyt dobra dla dwulatki.
Wyprzedane...

Kurczę, mam budżet 8k (w tym dojazd) i nic nie mogę ciekawego znaleźć
Trochę jestem w pupie, bo nie jestem pewien terminu na 100% – żona ma obronę i operację oczu, więc coś może się posypać. Mam jakiś apartament w Chorwacji z darmowym odwołaniem, ale opinie ma dość skrajne i plaża niezbyt dobra dla dwulatki.
Bartek1986 napisał(a):nemi napisał(a):Czy ja dobrze pamiętam, że ktoś tu się kiedyś chwalił fajną miejscówka w Chorwacji? Mogę prosić o nadmiar?
http://www.booking.com/hotel/hr/apartma ... ac.pl.html
Wyprzedane...