Czateria...cd
Używał ktoś z Was wkładek filtrów K&N? Jest to coś warte? Mam to w Focusie, nawet udało mi się wyczyścić i nałożyć nowy olej. Producent twierdzi, że wystarczy czyścić i nasączać olejem raz na 80kkm, trochę dużo...
Taaaa ale zubaża nieco mieszanke i musisz obserwować świece. Jak nalot będzie biały to lepiej wrócić do ori wkładu.
W moto muszę czyścić co 2 lata .. głównie przez owady. No i łatwo przesadzić z olejem a wtedy tak jak napisał Andrzej.
W moto muszę czyścić co 2 lata .. głównie przez owady. No i łatwo przesadzić z olejem a wtedy tak jak napisał Andrzej.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Nie mam takiego fajnego auta jak Ty 
Tak serio, to jak się odkopię ze zleceń, konferencji i innych zapychaczy czasu poza godzinami pracy to muszę ogarnąć jak tam wygląda tor fiata w Tychach. Podobno za psi grosz można pojeździć.
Tak serio, to jak się odkopię ze zleceń, konferencji i innych zapychaczy czasu poza godzinami pracy to muszę ogarnąć jak tam wygląda tor fiata w Tychach. Podobno za psi grosz można pojeździć.
Wzrost mocy na tych wszystkich filtrach jest spowodowany zmniejszeniem filtracji. Zazwyczaj suche są robione w tej samej technologii co OEM, więc czy jest sens?
Tutaj dawno temu robili testy filtrów z dolotem w r34:

Przy aucie, które ma ok. 200hp wzrosty nie są zazwyczaj większe niż 6hp. Dla mnie mało odczuwalne
Tutaj dawno temu robili testy filtrów z dolotem w r34:

Przy aucie, które ma ok. 200hp wzrosty nie są zazwyczaj większe niż 6hp. Dla mnie mało odczuwalne
Nie sądziłem, że wymiana łożysk tylnych wahaczy jest w stanie wyprostować kieronicejacobs napisał(a):Nie sądziłem, że zamiana kół przód-tył, może mieć taki wpływ na ściąganie samochodu.
No ale poprawa w srednim i reakcja na gaz odczuwalna. Generalnie zależy jak leży. U mnie w gixie choć świece białe jak ameryka po wojnie to jednak nie planuje wracać do serii bo różnica w średnim jest w 750 bardzo pożądana.
Pozdrawiam, Tomek