Czateria...cd
Ja tam wywaliłem ledy z podświetlenia rejestracji, kupiłem nowe oprawki i wsadziłem zwykłe żarówki. Może i ładnie świeciły ale dyskoteka była z nimi nie wiadomo od czego.
Bimbak napisał(a):Moge ci reszte wysłać na test jak podasz adres.
Spoko, zamówiłem już 5 różnych par z allegro, dopasuje sobie jakieś sensowne...
Ale nie pocieszyłeś mnie tym że ledy też się spalają i to w tak krótkim czasie
Neonixos666 napisał(a):Ja tam wywaliłem ledy z podświetlenia rejestracji, kupiłem nowe oprawki i wsadziłem zwykłe żarówki. Może i ładnie świeciły ale dyskoteka była z nimi nie wiadomo od czego.
Chętnie też bym został przy żarówkach, ale potrzebuję czegoś co się nie spali po tygodniu, bo strach wyjmować te lampki żeby zaczep nie pękł
Już się zastanawiałem czy to od trzaskania klapą, czy może (wiem, dziwna teoria) od wibracji z głośnego wydechu.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Nie tyle się przepaliły (źle to określiłem) co zaczęły mrugać i słabiej świecić. Chińskie luty – dlatego lepiej brać na zapas. Plus tego taki że szwankować zaczęły już po kilku minutach więc nawet nie zdążyłem z garażu odjechać.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
jacobs napisał(a):Chętnie też bym został przy żarówkach, ale potrzebuję czegoś co się nie spali po tygodniu, bo strach wyjmować te lampki żeby zaczep nie pękł
Z doświadczenia wiem że najtrwalsze są najtańsze żarówki świecące normalnie na żółto. Im bardziej super hiper żarówka tym krócej żyje.
Czepiam się 
Czy ja wiem... chyba tylko z sentymentu chociaż ten u mnie ulotnił się wraz ze znikającymi z dróg mazdami z lat '90.
Jak Beny do mnie przyjechał to naprawdę miło było spojrzeć na zadbanego Xedosa 9
Serio nie wiesz jeszcze czego chcesz? Wy rajdowcy klubowi macie wyśrubowane wymagania co do mocy i właściwości jezdnych więc pewnie wybór za szeroki nie jest?
ravo napisał(a):fajnie mieć mazdę
Czy ja wiem... chyba tylko z sentymentu chociaż ten u mnie ulotnił się wraz ze znikającymi z dróg mazdami z lat '90.
Jak Beny do mnie przyjechał to naprawdę miło było spojrzeć na zadbanego Xedosa 9
Serio nie wiesz jeszcze czego chcesz? Wy rajdowcy klubowi macie wyśrubowane wymagania co do mocy i właściwości jezdnych więc pewnie wybór za szeroki nie jest?
ravo napisał(a):nie muszę mieć CUP wrzucę i tak jakiś inny zawias
Rzecz w tym, że CUP to nie tylko zawias. Inny jest program ABS/ESP plus możliwość wyłączenia tego drugiego. Nieco inny program wspomagania. Inna pompa hamulcowa. Mocniejsze ośki tylnej belki. Więc nawet jeśli ma być to tylko baza do przeróbek, to opłaca się szukać z tym pakietem. Dlatego dzwoń do Mirka, który wystawia Trophy za 25 i mów, że dajesz 15.
loockas napisał(a):Paweł, pochwalisz się tym Espace czy też się wstydzisz?
Już niedługo, bo powoli kończy mi się notes z historią napraw ;).
the right man in the wrong place...