World of Tanks
Radex napisał(a):jak wymaksujesz bedzie git
jedyne ulepszenie dziala to takie samo (75mm) tylko o 10czy 20pkt lepsza penetracja wiec podziekowalem i sprzedalem copa.wracam na jedyna sluszna sciezke-KV1 i IS
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Słuchajcie, jak z wami pograć? Bo mam już Niemca VIII tier (VK ileś tam), a ciągle gram sam
Mój nick w WoT to Gr8surbannippal

Mój nick w WoT to Gr8surbannippal
- Od: 8 kwi 2011, 08:34
- Auto: Mazda 323f Bj '98 1,8
może zapisz się do klanu dongregoria to sobie razem pogracie:
http://worldoftanks.eu/community/clans/ ... r_by=-role
jak cos to moj nick w grze : radex84pl
a tu mięsny czołg
http://www.sadistic.pl/miesny-czolg-vt187604.htm
http://worldoftanks.eu/community/clans/ ... r_by=-role
jak cos to moj nick w grze : radex84pl
a tu mięsny czołg

http://www.sadistic.pl/miesny-czolg-vt187604.htm
Dzięki Waterlive i Radex za przybycie do mej skromnej kompanii 
Było nieźle chyba wyszło na koniec [28:0:7]
Wiesz inaczej rozstawiam swoich inaczej obcych – obcy najczęściej nie kumają co mają zrobić na mojej taktyce, a ludziska z Klanu już obcykane.
Co do tego gościa z końca gry – nie przejmuj się Radek takimi – ja mam jedno podejście – ignorować
See ya next time
Było nieźle chyba wyszło na koniec [28:0:7]
Wiesz inaczej rozstawiam swoich inaczej obcych – obcy najczęściej nie kumają co mają zrobić na mojej taktyce, a ludziska z Klanu już obcykane.
Co do tego gościa z końca gry – nie przejmuj się Radek takimi – ja mam jedno podejście – ignorować
See ya next time
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Experta miałem przed ostatnim patchem, ale doszły nowe czołgi. Teraz go ponownie odzyskałem 
Również dzięki za zapro do kompani. Następnym razem poproszę w trochę mniej nocnych godzinach
Również dzięki za zapro do kompani. Następnym razem poproszę w trochę mniej nocnych godzinach
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Chyba muszę się z wami skumplować, bo też bym z kimś pograł.
Wczoraj nerwa miałem. Rozwaliłem 5 zarobiłem 600 expa na III tierze w przegranej grze
Dwa łosie nie umiały jednego td rozwalić
Mam czas na 2 gry dziennie i jeszcze przegrywać
BTW. S-51 naprawdę wymiata. E-50 jednym strzałem ze 100%, tiger też, ale to żaden wyczyn
Najlepszy był e-100 puknięty za 1680 dmg
Trafiłem go dwa razy, T30 dobił 
Wczoraj nerwa miałem. Rozwaliłem 5 zarobiłem 600 expa na III tierze w przegranej grze
Dwa łosie nie umiały jednego td rozwalić
BTW. S-51 naprawdę wymiata. E-50 jednym strzałem ze 100%, tiger też, ale to żaden wyczyn
zazwyczaj ignoruje, ale gościu mnie obraził osobiście na czacie głosowym przy wszystkich, dlatego się wkur..zyłem i go zbeształem, po prostu nie pozwolę sobie włazić na głowę jakiemuś gamoniowi co ma zrytą psychę, zbiera jakieś medale i grinduje staty na niskich tierach że niby taki PRO jest żeby się dowartościować.Don Gregorio napisał(a):Co do tego gościa z końca gry – nie przejmuj się Radek takimi – ja mam jedno podejście – ignorować
M.in. dlatego właśnie ja staram się grać tylko kompanie złożone z członków jednego klanu.
Bo jak jest zbieranina to różne rzeczy się dzieją np ten by chciał medal, tamten widzi inaczej taktyke, jeszcze inny jedzie w całkiem inną stronę itd... a najgorzej jak się trafi jakiś troll i np zabija swoich
tak czy inaczej, dzięki za kompanie fajnie się grało
a tak nawiasem mówiąc to praktycznie co bitwę miałem najwięcej expa z drużyny co mnie szczerze trochę zdziwiło bo mam nową załogę na sporcie i ma 75%

Bo tu się liczy doświadczenie operatora 
Gramy zwykle od 20 więc można się dobijać, a wczoraj to już była jakoś 2, he? Ja potem z MarQ siedziałem do 5.15...
A te jego medale...kpina – 4 zdjąć 4 VI – i ten tekst, jadę dobijać
Gramy zwykle od 20 więc można się dobijać, a wczoraj to już była jakoś 2, he? Ja potem z MarQ siedziałem do 5.15...
A te jego medale...kpina – 4 zdjąć 4 VI – i ten tekst, jadę dobijać
Mam dylemat.doczłapałem sie do T34-85 i zaraz jako nastepny moge wybrać KV13 czy dalej iść w średniego T-43
czy KV13 jest lepszy od tak zachwalanego KV1S?teoretycznie KV13 jest wyższy tier od KV1S ale czesto bywa ze nastepca jest gorszy od poprzednika.
W dodatku po KV13 moge przeskoczyc na ISa
czy KV13 jest lepszy od tak zachwalanego KV1S?teoretycznie KV13 jest wyższy tier od KV1S ale czesto bywa ze nastepca jest gorszy od poprzednika.
W dodatku po KV13 moge przeskoczyc na ISa
wszystko zależy od Ciebie czy chcesz iść w ciężkie czy w medy, to są dwa całkowite inne rodzaje czołgów. na pewno medy są trudniejszymi czołgami do ogrania.
choć wydaje mi się że na Twoim miejscu przeskakiwałbym na ciężkie
Dopisano 4 kwi 2013, o 13:25:
gościu po prostu jechał po medal i w
miał całą resztę graczy w kompanii, a z drugiej strony każdy miał nie strzelać bo on se chce podobijać i zdobyć medal. nienawidzę takich egoistów 
choć wydaje mi się że na Twoim miejscu przeskakiwałbym na ciężkie
Dopisano 4 kwi 2013, o 13:25:
lukias81 napisał(a):A te jego medale...kpina – 4 zdjąć 4 VI – i ten tekst, jadę dobijać
gościu po prostu jechał po medal i w

Ok czyli KV13 bedzie następny,ale po KV1S ide drugim torem bo ponoć to pozycja obowiązkowa