World of Tanks
Kiedyś odwiedziłem muzeum broni pancernej w Brukseli i znalazłem kilka fajnych zdjęć
Dopisano 2 kwi 2013, 15:44:
Noo i specjalnie dla Bola – jest świniok chociaż bok ale za to w zimowym kamuflażu
Dopisano 2 kwi 2013, 15:44:
Noo i specjalnie dla Bola – jest świniok chociaż bok ale za to w zimowym kamuflażu

-
Pawciu
Ja tam odbywałem służbę wojskową
Jest między innymi oryginalny Rudy 102 ale ten powycinany w którym kręcili sceny wewnątrz czołgu bo były dwa
Drugi cały stoi gdzieś w Warszawie

-
Pawciu
a ten koło IS to T29?
Właśnie też się nad tym zastanawiam
Na bank amerykaniec .
A obok Is3 z prawej jest jakiś Su .Że też nie porobiłem dokładnych fotek szkoda ale kto wiedział że będziemy jeździć takimi maszynami
A obok Is3 z prawej jest jakiś Su .Że też nie porobiłem dokładnych fotek szkoda ale kto wiedział że będziemy jeździć takimi maszynami

-
Pawciu
Ja sie pytam , po jaką cholere wogóle jest ten T1 Heavy?tym sie wogole nie da grać!
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Grałem T1 i faktycznie na początku ciężko się tym gra ale po paru bitwach można nim ogarniać fajnie
zresztą M6 jest podobny.
każdy czołg wymaga nauki
Radex napisał(a):da sie da, tylko trzeba sie nauczyc a nie narzekać
nie w tym problem,zreszta ma on jeden plus-pancerz.problem w tym że ta jego ''packa na muchy'' nic nie przebija
lukias81 napisał(a):A do arty to jak z PP masz słabe przebicie, ładuj odłamkowe.
To były odłamkowe