Co jecie dziś na obiad ?
Chinskie
Kuciak sosem sojowym ,przyprawami , olejem sezamowym, smazony z papryka, marchewka i dodatkiem sosiku blue dragon chow mein. A do tego makaron chinski i na koniec posypane wszystko lekko podprazonymi ziarnami sezamu
Kuciak sosem sojowym ,przyprawami , olejem sezamowym, smazony z papryka, marchewka i dodatkiem sosiku blue dragon chow mein. A do tego makaron chinski i na koniec posypane wszystko lekko podprazonymi ziarnami sezamu
Madziuchna 1995, 323F BA 1.5 16v Z5 RIP 03.07.2010 :(
Xenia 1996 , Xedos 6 , 16v B6, CA , 1,6 107 KM – mam nadzieje ze bedzie sluzyc jak najdluzej
Obeecna madzia >>> http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=314&t=108325
Xenia 1996 , Xedos 6 , 16v B6, CA , 1,6 107 KM – mam nadzieje ze bedzie sluzyc jak najdluzej
Obeecna madzia >>> http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=314&t=108325
- Od: 9 maja 2009, 17:45
- Auto: Xedos 6 1.6 v16 96r
kurczak chrupiący i frytasy sam wszystko zrobiłem i podałem małżonce
wyszło całkiem niezłe

wyszło całkiem niezłe
- Od: 29 mar 2011, 21:02
- Auto: Mondeo MKIV 2009 2.0 TDCI GHIA X -173km i 408NM!!
JohnnyB napisał(a):Jeszcze nić, ale dziś wybieram się do knajpy Geslerowej AleGloria, posmakujemy, ocenimy...... :–)
i jak zjadliwe u geslerowej polecasz coś z menu??????
- Od: 29 mar 2011, 21:02
- Auto: Mondeo MKIV 2009 2.0 TDCI GHIA X -173km i 408NM!!
Ziemniaki młode posypane koperkiem, kotlet schabowy, surówka z czerwonej kapusty, herbata z cytryną.
-
Szalotka
trebuh_b napisał(a):JohnnyB napisał(a):Jeszcze nić, ale dziś wybieram się do knajpy Geslerowej AleGloria, posmakujemy, ocenimy...... :–)
i jak zjadliwe u geslerowej polecasz coś z menu??????
zjadliwe, dobrze że to nie ja płaciłem :–)
Nie polecam barszczu białego, nic nadzwyczajnego, moja mamusia robi lepszy :–), za to tatar (niepopularny czyli zwykły wołowy)jak najbardziej, że porcja niewielka, ale t w końcu przystawka. Porcje drugiego dania, jeśli chodzi o kawał mięcha są całkiem spore. Ja prawie wszamałem Sznycel Wiedeński z smażonymi młodymi ziemniaczkami (było ich raptem 4-5 i to malutkie) z mini jajeczkiem sadzonym. Sznycel za to był tak mocno rozbity że miał średnicę ponad 30 cm i wystawał poza talerz :–), nie dałem rady już, ale zostawiałem miejsce na deser (sznycel dla wygłodniałych jak najbardziej, na pewno można się nim najeść). Desery jak najbardziej, AleGloria przyrządza chyba wszystkie desery na bazie truskawek (zresztą cały wystrój restauracji opiera się na elementach z truskawek), ja spróbowałem deseru "AleGloria", bardzo smaczny, lody truskawkowe są naprawdę bardzo dobre, zwłaszcza że ja nie przepadam za sorbetami :–).
Ogólnie powiem ze jak dla mnie za jedzenie można postawić 4/5, trochę gorzej z cenami, raczej nie przystępne w częstszym odwiedzaniu, ale jako miejsce spotkań "biznesowych" całkiem OK.
..::Born To Rise Hell::..
A zrobiłem Botwinkową i do tego ziemniaczki 

grzyby halucynogenne twoja specjalnosc radzio
a u mnie gulasz z makaronem i ogorek kiszony 
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
Dziś szpinak z jajecznicą i pyszna kebabowa surówka 

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Radex napisał(a):nie mów że jeszcze w domowej atmosferze![]()
![]()
![]()
![]()

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0