Czateria...cd
Megane RS2? Raczej nic ciekawego. Ostatni ciekawy był ten czarny z Poznania za 30k nad którym się za długo zastanawiałem. No i ten żółtek, ale on nawet nie zdążył się wystawić poza fejsa
Uważaj na tego z Twoich okolic, chyba kłodzko (niebieski z olx). Ponoć padlina i sprzedaje się od 2 lat
Clio RS 3 natomiast nie ma w tej chwili żadnego. Stoi taki oklejony w wawie, niby ideał za 29k ale dotarłem do poprzedniego właściciela i silnik dętka
W Wawie jest jeszcze czerwony ale sprzedający dopiero teraz się zdecydował na sprzedaż jak już kupiłem fokę
Wg ludzi z forum rs egzemplarz warty uwagi. Kasa też coś ok 30kzł.
Clio RS 3 natomiast nie ma w tej chwili żadnego. Stoi taki oklejony w wawie, niby ideał za 29k ale dotarłem do poprzedniego właściciela i silnik dętka
znowu wraca u mnie temat jak bumerang by sprzedać mojego i znowu od tygodnia oglądam ogłoszenia i ten sam wniosek nie ma lepszego ulepa niż mój do 30 tyś zł a więcej nie dam za auto do zabawy.
ehhh
ehhh
Sprzedaj dla żony i odkup od niej
będziesz miał nowe

Witam.
Panowie i Panie ,jestem tu nowy i nie wiem jak sie poruszać po forum dlatego pisze narazie tu ;–)
Potrzebuje kupić używaną zwrotnice z piastą i łozyskiem. Pomóżcie gdzie poszukać zeby znaleść
Panowie i Panie ,jestem tu nowy i nie wiem jak sie poruszać po forum dlatego pisze narazie tu ;–)
Potrzebuje kupić używaną zwrotnice z piastą i łozyskiem. Pomóżcie gdzie poszukać zeby znaleść

-
Tomek1985
JohnnyB napisał(a):Noooo. było tu kilku z mazdą, zgniła, ukradli, szcześliwie sprzedali....teraz jeźdzą normalną motoryzacją
Żeby nie było że ktoś hejtuje Mazdy