Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Ja jutro pewnie cos wypije bo dzisiaj to tak do Was za zdrowko Sylwi
Jedno kontrolne piwko. Bo jest w pracy. Ale zaraz powinna juz byc w domku wiec jesli bedzie miala chec to moze cos romantycznego zmontujemy
Czekam a sie okaze 
-
Szalotka
no ja właśnie robię zakąskę i czekam na kumpla z kumpelą
ojjjj będzie się działo
narazie na podkład żuber, a potem w lodówce 3 flaszki, zobaczymy co się da z tym zrobić 

Radex napisał(a):ale ryje banie ostro
no, ale reset po berbrlusze jest konkretny

Wczoraj po drugiej połówce zachciało nam się jeszcze tego wynalazku, wchodził dobrze, tylko wyleźć nie chciał

A ja wczoraj próbowałem nasze piwa lubelskie. 
Lubelskie czerwone x1
Lubelskie czarne x1 (jakoś mi nie przypadły do gustu te lubelskie)
Perłą Export x1Mmmmmmmm
i na koniec Magnus dla smaku
Są jeszcze Magnusy miodowe i teraz czekoladowe wyszły, muszę tego ostatniego dorwać.
Lubelskie czerwone x1
Lubelskie czarne x1 (jakoś mi nie przypadły do gustu te lubelskie)
Perłą Export x1Mmmmmmmm

i na koniec Magnus dla smaku
Są jeszcze Magnusy miodowe i teraz czekoladowe wyszły, muszę tego ostatniego dorwać.
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
s i w y napisał(a):czekoladowe wyszły, muszę tego ostatniego dorwać.
Zamow do tego takze pizze czekoladową z bananem (Dominium Pizza ma chyba taką w swojej ofercie)
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):s i w y napisał(a):czekoladowe wyszły, muszę tego ostatniego dorwać.
Zamow do tego takze pizze czekoladową z bananem (Dominium Pizza ma chyba taką w swojej ofercie)Bedziesz mial ładny zestaw
Zemdliło mnie

Alkoholowo to czekam do soboty, szykuje mi się spotkanie z kolegami jak za dawnych czasów
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Tomek6 napisał(a):Alkoholowo to czekam do soboty, szykuje mi się spotkanie z kolegami jak za dawnych czasów
Czyli jednym słowem mowiąc zwałka
-
Szalotka