Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
Bart0n napisał(a):Okropnie to wyglądachyba większe szanse na przeżycie by mieli z zapiętymi pasami...
Przy takim koziołkowaniu chyba nie ma mowy o żadnych szansach nawet w pasach urazy głowy i szyi byłyby tragiczne.
Chyba tylko szelki sportowe + klatka + kaski z HANSem dałyby większe szanse
dirtracer napisał(a):bo zabrakło kubełków, szelek, i klatki, wtedy żadne takie koziołkowanie nie jest groźnie
opłata za podwiezienie
VIATOL?
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Zawsze wydawało nam się, że waginom jest obojętne z jakiego materiału wykonany jest sztuczny penis (pod warunkiem, że nie będzie to np. papier ścierny, oczywiście), a tu proszę – wychodzi na to, że dostojne strefy erogenne samotnej burżuazji również wymagają drogich kruszców i barokowego przepychu (!). Wibrator wykąpany został w 24-karatowym złocie. Szwedzki producent tego ustrojstwa zapewnia, że urządzenie jest idealnie kompatybilne z kobiecym ciałem. Każda pani, która skusi się na taki sprzęt, dostanie go w zestawie z pięknym, drewnianym pudełkiem, instrukcją obsługi i satynowym woreczkiem. Cena za wejście w epokę złotych orgazmów to ok. 1800 dolców.

Jeśli uważacie, że 6000 zł to dużo jak na seks-zabawkę, to pewnie nie słyszeliście o tym oto sztucznym Alfredzie, określanym mianem „Pearl Royal”. Wykonany jest w całości z platyny, a jakby jeszcze mało było blichtru i połysku, producent wysadził go ok. 1000 różowych i białych szafirów oraz pereł. Jedna z pereł służy jako włącznik urządzenia wibrującego, ale można ją też wymontować i używać jako naszyjnik. Cena tej zabawki spowoduje, że każda potencjalna nabywczyni zapragnie, jak najprędzej, umieścić ją w najbardziej strzeżonym i niedostępnym miejscu. Platynowy siur kosztuje 1 milion dolarów.

Różne są upodobania łóżkowe – jedni lubią seks „na pieska”, inni wolą wetknąć w zad swojej ukochanej kołek zakończony długą, końską grzywą. Ta oto „zatyczka” wykonana jest ze srebra i ma kształt rogu baśniowego jednorożca. Włosie wieńczące ten przypominający karbowaną marchewkę przedmiot jest prawdziwe i pochodzi z głowy ponoć najjurniejszego z ogierów. Panowie, którzy widzą analogię pomiędzy swoimi partnerkami a sportami hippicznymi, mogą nabyć ten ogonek za 3500 dolarów.

ta kita mnie najbardziej intryguje, szkoda że takie drogie, będę musiał poszukać tańszych odpowiedników ;p
znalazłem http://www.dirtydiana.com.pl/produkt-2747-PONY_PLAY_SMALL.html

Jeśli uważacie, że 6000 zł to dużo jak na seks-zabawkę, to pewnie nie słyszeliście o tym oto sztucznym Alfredzie, określanym mianem „Pearl Royal”. Wykonany jest w całości z platyny, a jakby jeszcze mało było blichtru i połysku, producent wysadził go ok. 1000 różowych i białych szafirów oraz pereł. Jedna z pereł służy jako włącznik urządzenia wibrującego, ale można ją też wymontować i używać jako naszyjnik. Cena tej zabawki spowoduje, że każda potencjalna nabywczyni zapragnie, jak najprędzej, umieścić ją w najbardziej strzeżonym i niedostępnym miejscu. Platynowy siur kosztuje 1 milion dolarów.

Różne są upodobania łóżkowe – jedni lubią seks „na pieska”, inni wolą wetknąć w zad swojej ukochanej kołek zakończony długą, końską grzywą. Ta oto „zatyczka” wykonana jest ze srebra i ma kształt rogu baśniowego jednorożca. Włosie wieńczące ten przypominający karbowaną marchewkę przedmiot jest prawdziwe i pochodzi z głowy ponoć najjurniejszego z ogierów. Panowie, którzy widzą analogię pomiędzy swoimi partnerkami a sportami hippicznymi, mogą nabyć ten ogonek za 3500 dolarów.

ta kita mnie najbardziej intryguje, szkoda że takie drogie, będę musiał poszukać tańszych odpowiedników ;p
znalazłem http://www.dirtydiana.com.pl/produkt-2747-PONY_PLAY_SMALL.html
Ostatnio edytowano 29 maja 2012, 14:07 przez dirtracer, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 30 cze 2011, 19:48
- Auto: Mazda 6 GJ 2014
2.0 165KM
dirtracer napisał(a):Platynowy siur
To mnie zwaliło z kszesła

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?