Czateria...cd
Mazda 626, Impreza GT, Jeep XJ, Impreza STi, Corolla, Volvo S80, Jeep WJ, rajdówka 

Ibiza 1.9 TDi 1999, Corsa D 2007, Mazda 6 2004, Hyundai Coupe 1999, Nissan Micra 1995,Volvo S60 2006,Seat Toledo1999, Citroen Xantia 1995, Renault Laguna 3 2008, Mini CooperS 2005, Volvo V40 2014
To te które były u mnie dłużej jak 8 miesięcy
. Kolejność może się nieco różnic, od Mazdy 2 auta w domu.
Trochę tego było przez ostatnie 10 lat
To te które były u mnie dłużej jak 8 miesięcy
Trochę tego było przez ostatnie 10 lat
..::Born To Rise Hell::..
loockas napisał(a):Bimbak napisał(a):Auto dla pasjonata od pasjonata :d
Prawdziwie auto od klubowicza
No lekko nie miało. Mam je od 2005 roku i 90tysi na blacie a ostatnie 8 lat robiło za dupowoz. Wczoraj znalazłem mojego xlsa ze spalaniem i eksploatacja. Zapisywałem każde pierdniecie w fotel do 2012 .
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Teraz na zimowkach 15" z 2.5 V6 ale lexy nadal są. Obecnie pomalowane na antracytowy mat ze srebrnymi matowymi obwodkami jak w volvo i obute w federale 595ss. Lexy teraz wiszą na nceku bo na ori felunku od nceka opony się zużyły :d
Wyglada to tak ....

Na zdjeciu nie widać ...
Wysypki odpryskow na przednim zderzaku, ponadrywanej tylnej wnęki na rejestrację no i dziury od tylnego prawego nadkola do bagaznika i na zewnatrz. Na tym etapie naprawianie tego juz chyba tylko moze polegać na wstawieniu ćwiartki moim zdaniem. Poza tym auto było malowane bo dostałem strzała w tył jak jechałem kupić cebre i od tamtej pory ma problemy z wodą w bagażniku. Wiem co trzeba zrobić ale mi się nie chce więc są wyjęte po prostu zaślepki otworów w bagażniku żeby miała gdzie uchodzić. Ta buda igłą nie będzie ale na moje to wystarczy zaadresować jej 2 problemy i będzie jeszcze z 10 lat jeździć aczkolwiek w tym wieku pewnie już ją czeka tylko dojechanie aż zgubi koła i na szrot.
Wyglada to tak ....

Na zdjeciu nie widać ...
Wysypki odpryskow na przednim zderzaku, ponadrywanej tylnej wnęki na rejestrację no i dziury od tylnego prawego nadkola do bagaznika i na zewnatrz. Na tym etapie naprawianie tego juz chyba tylko moze polegać na wstawieniu ćwiartki moim zdaniem. Poza tym auto było malowane bo dostałem strzała w tył jak jechałem kupić cebre i od tamtej pory ma problemy z wodą w bagażniku. Wiem co trzeba zrobić ale mi się nie chce więc są wyjęte po prostu zaślepki otworów w bagażniku żeby miała gdzie uchodzić. Ta buda igłą nie będzie ale na moje to wystarczy zaadresować jej 2 problemy i będzie jeszcze z 10 lat jeździć aczkolwiek w tym wieku pewnie już ją czeka tylko dojechanie aż zgubi koła i na szrot.
Pozdrawiam, Tomek
to auto kiedyś wizualnie robiło robotę
Z resztą teraz też wygląda dobrze patrząc na to co zostało na rynku wtórnym, a raczej co nie zostało.
Ja do mazdy MX-3 miałem zeszyt, do 2011 skrupulatnie prowadzony
Potem mi przeszło 
Muszę dzisiaj letnie opony kupić. Masakra na zimówkach przy 20 stopniach.
Bimbak napisał(a): Zapisywałem każde pierdniecie w fotel do 2012 .
Ja do mazdy MX-3 miałem zeszyt, do 2011 skrupulatnie prowadzony
Muszę dzisiaj letnie opony kupić. Masakra na zimówkach przy 20 stopniach.
Ja w tym roku nawet zimówek nie kupiłem 

Jutro zmieniam w Ducato bo przy 75 koszach piwa strasznie grają 
To teraz 6.4 HEMI? 

Neonixos666 napisał(a):To teraz 6.4 HEMI?
Nie, S80 4.4
loockas napisał(a):Krzemol, kupiłeś te Rainsporty? Jest to coś warte czy szukać czegoś droższego?
Jeszcze nie, póki co zastępczo śmigam na Bridgestone'ach, które kupiłem razem z felgami. Muszę zawias przetrzepać i ewentualnie zrobić, wtedy wrócę do tematu – tył mi stoi w negatywie, ale zaś żadnych objawów rozwalonego zawieszenia nie mam, a zimówek przez 15tys też nie ścięło. Albo w wakacje albo już na następny rok. Xenocyd je chwali
Lukasz, gratuluje zakupu samochodu, tym bardziej że nie było to kolejne renault
czyli zreformowałeś się trochę
Brat ma rainsporty i chwali, jednak są dość miękkie, tym samym przewidywalnie niezbyt trwałe. Do scenica ok, w focusie mogą czasami popływać. Fajne noty zbiera sava intensa w testach a cenowo przyzwoicie.