Czateria...cd
Niedługo w dobrym stanie i wersji to będzie biały kruk 
PS.
Miał ktoś operacje na wyrostek? Dostałem dziś skierowanie do szpitala, noc nie przespana ale ból nie wzmacnia się
. Mam nadzieję że przejdzie 
PS.
Miał ktoś operacje na wyrostek? Dostałem dziś skierowanie do szpitala, noc nie przespana ale ból nie wzmacnia się
Szczerze to niech Ci to wytną...
Ja kiedyś miałem atak i wysłali mnie do innego szpitala bo nie mieli stołu wolnego.
W tym drugim niestety mnie przetrzymali aż mi przejdzie..
Jak wyrostek sie raz odezwał to kiedyś Ci go i tak wytną.
Ja juz miałem drugi atak ale byłem za granica i po prostu przeleżałem dwa dni o wodzie.
Jak któregoś razu pęknie to może być mało ciekawie
Ja kiedyś miałem atak i wysłali mnie do innego szpitala bo nie mieli stołu wolnego.
W tym drugim niestety mnie przetrzymali aż mi przejdzie..
Jak wyrostek sie raz odezwał to kiedyś Ci go i tak wytną.
Ja juz miałem drugi atak ale byłem za granica i po prostu przeleżałem dwa dni o wodzie.
Jak któregoś razu pęknie to może być mało ciekawie

musze kupic jakies radio samochodowe do Mini, fabryczne mnie pokonało i napęd CD dokonał żywota.
Ma mieć czerwone podświetlenie, coś doradzicie czy brac cokolwiek markowego ?
Ma mieć czerwone podświetlenie, coś doradzicie czy brac cokolwiek markowego ?
..::Born To Rise Hell::..
Xenocyd napisał(a):A jakiś xcarlink nie występuje do radia seryjnego?
Wrzucisz kartę sd czy pendrive i spokój. Na desce zostaje ori radio i całość taniej niż jakiekolwiek radyjko...
Xcarlinka nie znalzłem a cokolwiek innego zaczyna się od 260 PLN czyli tyle ile nowe radio.
Do tego niby nie mam fabrycznej zmieniarki, więc aby podłączyć muszę na kostce coś przylutować, zewrzeć. Żona jest zdolna, ale jak pomyślę ze za każdym razem bede musiał jej robić foldery z muzyką i przegrać tą ilość CD jakie wozi w aucie na mp3, chyba wole radio.
Do tego to auto z USA i radio stroi się co 0,2, ostatnio zgubiło stację i ciężko mi było znaleźć stację na parzystych częstotliwościach będąc poza miastem.......
rozebrałem je wczoraj, tam sa połamane mocowania plastikowe i kilka zębatek, przez co po włozeniu płyty tylna czesc mechanizmu nie pdonosi się i płyta zapiera sie o silniczek. Niby poprawiłem ale bez recznego podniesienia mechnizmu płyta nie wchodzi. Nie wiem czy znajdę dawcę na przełaćzenie całego mechanizmu, stąd szybszym rozwiazaniem jest wymiana radia.
Mam sterowanie, ale żona powiedziała ze jej nie leży więc nie naciska w żaden sposób aby naprawić oryginał. Majątek to nie jest wiec może kupie coś do 250 PLN z USB i Aux od frontu, a w wolnej chwili postaram się znaleźć jakiegoś dawce i przełożyć mechanizm wsuwania/wysuwania płyty.
Mam sterowanie, ale żona powiedziała ze jej nie leży więc nie naciska w żaden sposób aby naprawić oryginał. Majątek to nie jest wiec może kupie coś do 250 PLN z USB i Aux od frontu, a w wolnej chwili postaram się znaleźć jakiegoś dawce i przełożyć mechanizm wsuwania/wysuwania płyty.
Poczytaj o tych radiach "standardowych" bo gdzieś mi się rzucił w oczy temat, że montaż nieoryginalnego radia wcale nie musi oznaczać braku sterowania z kiery. Nie wiem tylko czy to nie zależy od samego radia.
loockas, co zmontowałeś i za ile?
Dopisano 14 mar 2016 17:36:
Spece, a ten "coś tam" co można sprawdzać parametry auta i coś tam sobie niby zmieniać to co to jest?
I da radę tym zmienić np. szybkość przejścia na LPG?
Jak się tego używa? Z laptopa? Jakiś program do tego?
Kompletnie nie znam tematu więc pytam.
Dopisano 14 mar 2016 17:36:
Spece, a ten "coś tam" co można sprawdzać parametry auta i coś tam sobie niby zmieniać to co to jest?
I da radę tym zmienić np. szybkość przejścia na LPG?
Jak się tego używa? Z laptopa? Jakiś program do tego?
Kompletnie nie znam tematu więc pytam.
ELM327? Gazu tym nie ruszysz. Żeby zmienić coś w gazie potrzebujesz interface kompatybilny z twoim sterownikiem od gazu, nie wiem co tam masz.
W weekend odwiedziłem Kielce, chyba z 10 lat tam nie byłem i chyba jednak nie ma tam nic ciekawego
W weekend odwiedziłem Kielce, chyba z 10 lat tam nie byłem i chyba jednak nie ma tam nic ciekawego
If you’re in control, you’re not going fast enough.
wiem czytałem, przeważnie trzeba kostkę kupić inną i przelutować fabryczną instalacje na konkretne piny.
Myśle o tym ale nie wiem czy bed cokolwiek rozboerał zaktualnej instalacji, raczej kupie przejsciówkę na radio Mini i włoże coś na stałe.
Grzyb, musisz kupić interfejs do instalacji. Jak masz jakiegos staga to kupujesz do niego kabel, soft ze strony ściagasz i mozesz sobie zmienić pzejście na gaz na niższą temperaturę.
Myśle o tym ale nie wiem czy bed cokolwiek rozboerał zaktualnej instalacji, raczej kupie przejsciówkę na radio Mini i włoże coś na stałe.
Grzyb, musisz kupić interfejs do instalacji. Jak masz jakiegos staga to kupujesz do niego kabel, soft ze strony ściagasz i mozesz sobie zmienić pzejście na gaz na niższą temperaturę.
Grzyby napisał(a):loockas, co zmontowałeś i za ile?
Najprostszy zestaw do 2,5kw.
http://lg.thermosilesia.pl/-basic-inver ... trzna.html
http://lg.thermosilesia.pl/-basic-inver ... trzna.html
2,900zł.
JohnnyB napisał(a):Grzyb, musisz kupić interfejs do instalacji. Jak masz jakiegos staga to kupujesz do niego kabel, soft ze strony ściagasz i mozesz sobie zmienić pzejście na gaz na niższą temperaturę.
a bawić się w tjunera też?
Pachnie u was świeżutkim chlebem? Bo u mnie w całym mieszkaniu
Neonixos666 napisał(a):JohnnyB napisał(a):Grzyb, musisz kupić interfejs do instalacji. Jak masz jakiegos staga to kupujesz do niego kabel, soft ze strony ściagasz i mozesz sobie zmienić pzejście na gaz na niższą temperaturę.
a bawić się w tjunera też?![]()
Nie załapałem.
Zmienić temperaturę przełączania jak się ma interfejs i soft to akurat nie problem.