Czateria...cd
Gib napisał(a):207 RC
Myślałem. Nawet na tej czaterii mi odradzano 1.6THP.
Gib napisał(a):jest ich tak niewiele na rynku że może Ci się znudzić czekanie na ideał
Może tak być, nie przeczę. Póki co jeszcze mi się szukanie nie znudziło. Dlatego najlepszym pomysłem na jaki mogłem wpaść, to nie sprzedawać obecnego auta do czasu aż nie kupię kolejnego. Póki jeszcze pierdoły w Ibizie są do zrobienia za kilka złotych, to nie panikuje
Dopisano 21 mar 2017 23:46:
Krzemol1994 napisał(a):Ale Włosko na tym drugim zdjęciu
Wszystko tego samego właściciela
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Nie lubię Hondy civic, dodatku prowadzenie takiego civica, a Clio to zupełnie inna bajka 
Krzemol1994 napisał(a):Po stokroć wolałbym Clio od dużo starszej, przehajpowanej Hondy. No i jak można Nankangi do takiego auta wsadzić to ja nie mam pojęcia.
ale w clio nie możesz założyć skarpetek mugena na zbiorniczki wyrównawcze, a to też część funu
Stała pod ścianą prężąc kakao
ravo napisał(a):albo zmień podejście albo szukaj Octavi w tsi
Ty, misiu, ale weź spadaj
Jak loockas skończy z Clio to ja wchodzę z NC. Muszę tylko wystawić skodę, a mi się nie chce
Bierzcie ktoś
O i to jest oferta dla Łukasza, tylko auto nie to 
http://allegro.pl/show_item.php?item=6759723625#thumb/5
Polski salon, aso do końca, 100% bezwypadek, budżet można nagiąć trochę, dobry rocznik, silnik rozwojowy i bez jakiś szczególnych objawów zgównolicenia. Kuuuupuuuuuj!

Polski salon, aso do końca, 100% bezwypadek, budżet można nagiąć trochę, dobry rocznik, silnik rozwojowy i bez jakiś szczególnych objawów zgównolicenia. Kuuuupuuuuuj!
Stała pod ścianą prężąc kakao
Xenocyd napisał(a):Zygu, a bez włosów w miacie to już zupełna awangarda fryzjer się nie namęczy.
zmienię kapelusz ze skody na jakiś hipsterski kaszkiet
Szymon napisał(a):zmienię kapelusz ze skody na jakiś hipsterski kaszkiet
sorki, ale Bimb już jeździ w kaszkiecie – musisz mieć inne nakrycie głowy
Czapeczki z daszkiem z batmanem, z diabłem i siatkowana a`la trucker odpadają bo to mój zestaw nakryć